Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes babás vagyok és...

21 hetes babás vagyok és nagyon félek, mert csak ritkán és keveset mozog a Manóm, normális ez?

Figyelt kérdés

Aug 14-én moccant először, de van olyan nap amikor nem is érzem, lehetséges hogy nem mindig veszem észre amikor mozog?

Ijesztő, hogy sosem tudom mi van vele. Mikortól fogom őt erősebben érezni?

2008. szept. 8. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Szia!17 hetesen mozdult meg először a manóm:)először csak remegő érzést éreztem,de utána már mozogtt rendesen most a 28 hétben járok és nem kell mondjam nagyon aktív:)Mindenkinél más valakinél sokat mozog valakinél keveset,de ne aggodj,lehet még picike,de ha továbbra is így maradna, akkor keresd fel az orvosodat!Megjegyzem nekem is keveset mozogott az elején!
2008. szept. 8. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ennyi idős terhesen még nem is éreztem a mozgást,csak a 24. héten. Akkor is csak igazán este,mikor lefeküdtem és a hasamra raktam a kezem. Szerintem még nagyon picike,a hely is nagy neki,ezért érzed ritkábban a mozgást. Szerintem nincs miért aggódnod:)

2008. szept. 8. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj, nálam is így volt, aztán úgy beindult, mint a fene!

2008. szept. 8. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem a 21-ik héten mozdult meg először. Akkor még nem éreztem mindennap mozogni, de ilyenkor már gyorsan nől, úgyhogy hamarosan mindennap fogod érezni. Mozog ő, de még picike, és nem érezheted minden mozgását. Én most voltam uh-on, és előtte bosszankodtam, hogy pont most kell aludnia a babámnak, de nem aludt, folyamatosan mocorgott, csak nem éreztem, pedig már a 28-ik hetet betöltöttem, és 1200 grammra saccolják a babát. Ne aggódj, tudom, hogy ijesztő, de nincs semmi baj. További szép babavárást!
2008. szept. 9. 06:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Tündérek vagytok!

Köszönöm a megnyugtató válaszokat, a párom szerint igazi kis paramami vagyok :)

Szép Babavárást Nektek!

2008. szept. 9. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!