Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma nagyon keveset mozog a...

Ma nagyon keveset mozog a babám, normális ez így?

Figyelt kérdés
29 hetes vagyok, tegnap nagyon aktív volt a babám, egész nap ficánkolt, aztán este óta nem nagyon. Mozog, ezzel nincs baj, de sokkal kevesebbet. Lehetséges, hogy az időjárás változása miatt? Én is elég nyomott vagyok ebben az időben, nem csodálkoznék ha ezért lenne. Csak egy kis megnyugtatásra vágyom. :)
2009. szept. 17. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Semmi gond, nekem is szokott így lenni. Van hogy egész nap nyomja, utána való nap pedig alig jelentkezik. Lényeg, hogy mozogjon. :)

29km

2009. szept. 17. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Ma nekem se volt túl aktív, biztosan az idő miatt, nekem se volt ma kedvem semmihez. Nyugi, nincs semmi baj biztos, csak most ilyen napja van:)

37 hetes

2009. szept. 17. 17:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Amúgy se egy nagyon aktív gyerek, tegnap meg is lepődtem, hogy egész nap csak ficánkolt. :)

Arra emlékszem, hogy a 3 éves fiam anno - születése után - ezekben az esős időkben mindig hatalmasakat aludt, de a terhességnél már nem emlékszem hogy volt.

2009. szept. 17. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ma voltam dokinál, nekem sem nagyon mocorgott egész délelőtt, de nagyon szép nst-t produkált. A doki azt mondta, hogy az eső miatt nem produkálta annyira magát, ne aggódjak. Szóval tuti az idő miatt ilyen kis lustik.

37 hetes km

2009. szept. 17. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!