Masnak se teljesen egyertelmu a baba jelzese vagy csak nekem?
Figyelt kérdés
Pl ha zenet hallgatok akkor azert rug vagy kezd el mocorogni mert tetszik neki vagy azert mert pont nem? Vagy hogy ha epp valamire nem reagal az azert mert megnyugodott vagy mert megijedt? Stb..Ezeket honnan tudom? Csak mert szerintem epp lehet csak belemagyarazas hogy epp mit akarunk "hallani", nem? Szeretnek vele valahogy jobban kapcsolatot teremteni es tudni hogy epp miert mire hogy reagal de egyaltalan nem lehetek benne biztos hogy most azert jelzett mert mondjuk tetszett neki az adott dolog es nem pedig pont az ellenkezoje.2015. szept. 13. 08:29
1/4 anonim válasza:
Megnyugtatlak, hogy ezt még ha megszületik sem fogod tudni.
Aztán mikor nagyobb lesz és tud beszélni akkor meg így lesz.
Hall egy zenét imádja, majd mikor te beteszed neki direkt akkor kiakad és azt mondja most nem akarom.
Teljesen felesleges terhesen ezen agyalni, egyszerüen élj úgy ahogy neked jó. Persze extrém helyzeteket hanyagoljad, de a gyerek miatt ne kapcsold ki a zenét.
Pl nekem egyértelmü volt, hogy a helikoptert nem szereti, mikor a férjemmel a reptéren voltunk és közelebb mentem a járo helikopterhez, akkor iszonyatosan elkezdett rugni. De ez már extrém helyzet.
2/4 anonim válasza:
Szerintem sokkal hasznosabb félidőtől màr bennt is napirendre szoktatni. Amikor este lefekszel legyen vmi nyugis zene,amit majd babaként is hallgathat. Ha ellazul vagy alszik akkor értelemszerűen nem mozog vagy csak egyet- egyet. Az hogy tetszik- e neki vagy sem nehéz eldönteni, figyeld. Majd kitapasztalod. De sok múlik a te érzéseiden is, ha valami hangos helyen vagy,de tetszik neked,akkor nyugodt vagy ìgy a baba is,de nyìlvàn rugdoshat. Ha pedig stresszelsz,félsz te is a zajban az hat a babàra is. És akkor tiltakozni fog. Amit szintén mozgàssal jelez.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom, csak mert mindenki olyan magabiztosan "tudja" epp mit miert csinalt a baba epp, holott nem lehet biztos benne. Persze nyilvan ha jol erzem magam feltetelezem o sincs rosszul, csak folyamatosan arrol olvasni hogy huu mar micsoda szerelmesek a meg meg se szuletett gyerekukbe es huu micsoda kotodes van kozottunk es mar mindent tud a gyerekerol. Mar en erzem szarul magam h nalam ilyenek nincsenek. Alapvetoen jok a megerzeseim, abba biztos voltam szinte h milyen nemu lesz, de maskepp nem tudok rahangolodni valamiert annyira. Vagy nem is tudom pedig probalok. Aztan lehet epp ez a baj. Csak masok bestresszelnek a rozsaszinu vattacukor szemuvegeikkel
2015. szept. 13. 11:56
4/4 anonim válasza:
Próbàlj meg jàtszani vele, amikor aktív bökj vissza, reagàlni fog, vagy egy nem túl erős zseblàmpàval vilàgìts be neki. Egy idő utàn kajtatni fog a fény felé,ezzel ha hozzàszokik akàr jó irànyba is lehet fordìtani szülésre- védőnő tippje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!