Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes vagyok, egész nap...

39 hetes vagyok, egész nap fáj a fejem, mit vehetek be?

Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Panadolt szoktak ajánlani.
2008. szept. 8. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem algopyrint mondta a doki.
2008. szept. 8. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!Elvileg semmit sem szabadna bevenni,mert árt a babának,de én is kínzó fejfájással szenvedek és algoporont szoktam bevenni napi 3x1 ajánlott,de csak akkor veszem be ha már tényleg ne bírom!

28 hetes kismami

2008. szept. 8. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a gyógyszerész unokatestvérem szokott ilyen ügyben segíteni. Fájdalom- és lázcsillapítók közül a paracetamol tartalmú (pl.: Panadol, Ben-u-ron, Rubophen stb.) szedhető terhesség és szoptatás alatt. Az Algopyrin már tiltó listán van, de a házi orvosom azt mondta, hogy régen még javasolták, de most már nem.

Esetleg próbálj meg homeopátiás szereket, sok mindenkinek beválik. Bármelyik patikában adnak róla felvilágosítást.

2008. szept. 8. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a Panadol semmit sem segít, Paramax Rapidot szoktam bevenni, az használ ált. Ja, 33 hetes vagyok, a paracetamol tartalmúak közül ezt választottuk közösen a gyógyszertárossal, mert nem ír terhesség alatti mellékhatást a tájékoztatója.
2008. szept. 9. 06:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a segitséget! :)
2008. szept. 9. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!