7 hetes vagyok és minden nap, egész nap rosszul vagyok, semmi sem segít. Mit vehetek be?
Szia! Ki kell hogy ábrándítsalak: mehet:) ez a terhesség egyik velejárója, akik ilyen komoly tünetektől szenvednek, nem nagyon tudják enyhíteni semmilyen praktikával.... kb 5 hét múlva remélhetőleg elmúlnak ezek a rosszullétek, addig meg kitartás.... Különben nagyon jó hogy ilyen rosszul vagy, ez azt jelenti hogy hormonálisan minden ok, ez pedig az első 3 hónapban a baba életét és egészségét jelenti! Hidd el, sokan minden megadnának egy ici-pici rosszullétért:) Minden jót, remélem hamarosan legalább enyhülnek a tüneteid, esetleg a citromos víz, vagy a gyömbéres víz segíthet, népi praktika:)
19 hós + 19 hetes
Nekem az segített, ha a femibion 800-at reggel vettem be. Az mintha egy kicsit enyhítette volna a hányingerem. Továbbá én akkor ettem, amikor éppen nem voltam rosszul.
Nekem már enyhültek a tünetek, úgyhogy most nagyon félek hogy mi lehet, de csak 2 hét múlva megyek dokihoz:(
10 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!