Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes vagyok és minden nap,...

7 hetes vagyok és minden nap, egész nap rosszul vagyok, semmi sem segít. Mit vehetek be?

Figyelt kérdés
Magne B6-ot már szedek, 3X1-et, de nem enyhíti a hányingert. Hajnal 5-körül kelek mindig mert már annyira rosszul vagyok, hogy nem tudok aludni. Nem kívánok semmilyen ételt, megy a hasam... Ez így nem mehet sokáig, adjatok ötletet légyszi!
2009. jún. 29. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ki kell hogy ábrándítsalak: mehet:) ez a terhesség egyik velejárója, akik ilyen komoly tünetektől szenvednek, nem nagyon tudják enyhíteni semmilyen praktikával.... kb 5 hét múlva remélhetőleg elmúlnak ezek a rosszullétek, addig meg kitartás.... Különben nagyon jó hogy ilyen rosszul vagy, ez azt jelenti hogy hormonálisan minden ok, ez pedig az első 3 hónapban a baba életét és egészségét jelenti! Hidd el, sokan minden megadnának egy ici-pici rosszullétért:) Minden jót, remélem hamarosan legalább enyhülnek a tüneteid, esetleg a citromos víz, vagy a gyömbéres víz segíthet, népi praktika:)

19 hós + 19 hetes

2009. jún. 29. 08:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát én is így voltam és most 16+5 hetesen is van,hogy rosszul vagyok.Állítólag a 18.hétig is eltarthat.Nekem a gyömbértea vált be,a citromos víz,citromfagyi,meg a kefír.A magne b6 nekem semmit nem segített.Próbáld meg a pirítóst.Nekem a keksz nem jött be.És most jut eszembe,mikor felkeltem ilyen idősen,akkor sima üres kenyeret rágcsáltam,kb egy fél szeletet és ez is segített.
2009. jún. 29. 08:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem az segített, ha a femibion 800-at reggel vettem be. Az mintha egy kicsit enyhítette volna a hányingerem. Továbbá én akkor ettem, amikor éppen nem voltam rosszul.

Nekem már enyhültek a tünetek, úgyhogy most nagyon félek hogy mi lehet, de csak 2 hét múlva megyek dokihoz:(

10 hetes

2009. jún. 29. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:
szensavas gyomber,citromos viz,keksz
2009. jún. 29. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem a banán meg a gyümölcsök jöttek be. Valamelyik reggel annyira rosszul voltam munkába menet, hogy a buszról fordultam vissza, hogy vigyen be a férjem a munkába, mert féltem, hogy mindent összehányok. Egyél egy kis babánt reggelente, hátha segít.
2009. jún. 29. 10:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a fagyi enyhíti az émyelygést. Én is mindig rosszul vagyok reggel bármit eszek kijön belőlem.
2009. jún. 29. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!