Nem bírok mást enni csak nutellás kenyeret, minden azonnal visszajön. Ötletek? Hogy tudnám "átverni"?
Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 21:12
2/9 anonim válasza:
A hányingerrel nehéz mit kezdeni, nekem a gyömbér valamennyire enyhítette. De sokan esküsznek a kólára vagy ropira is. Én pl a kólától pont még jobban hánytam viszont a langyos tea jó volt, leginkább gyömbérrel csináltam meg.
Miért pont a nutellás kenyér.. Egyéb édes pl gyümölcsök sem maradnak bent?
3/9 anonim válasza:
Ha csak nutellás kenyeret tudsz enni, akkor egyél azt. Néhány hét alatt nem lesz ebből problémád, meg a babának sem. Én egyik terhességemnél csak a paradicsomlevest bírtam megenni 8 hétig, barátnőm pedig 6 hónapig gyakorlatilag csak narancsot evett. Persze fontos lenne a kiegyensúlyozott táplálkozás, de ha nem megy, nem nagyon tudsz mit csinálni.
4/9 anonim válasza:
Nekem a gyömbér nem segített, sőt, rosszabb volt tőle, meg a tonictól, meg a kólától, de a reggeli rágcsa nagyon jó volt rá. Azaz valami kis mogyorót, ropit, ilyesmit ettem felekés előtt, még az ágyban. Aztán a 2. terhességemnél egész nap hányingerem volt, de mindig az éhséggel jött. Tehát lehet, hogy segít, ha kicsit gyakrabban eszel kevesebbeket. És az még egészségesebb is! :)
Jobb közérzetet és boldog babavárást!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, nem tudom miért ez kell, én még gyerekkoromban is utàltam. Most is undorodva eszem, maga a tudat hogy kenyér csokival...fúj. Mivel nem vagyok édesszàjú ég tőle a gyomrom, ezért nem tudom sokàig csak ezt enni. Màr savat hànytam tőle délutàn. Minden csillapìtót kipróbàltam ami az első kettőnél bejött. Semmi nem segìtett. Az émelygés ugyan elmúlik,de ha lemegy egy falat màs akkor màris visszajön. Pròbàlok inni, de csak kortyonként megy. Kicsit cserepes a szàm. Remélem jobb lesz holnap. És még csak 11 hetes vagyok.Előző babàkkal zsìnórban hànytam 16-20 hétig,de tudtam enni inni nem jött vissza azonnal minden. És éhes vagyok.
2015. szept. 10. 23:01
6/9 anonim válasza:
Meg tudod enni a pirítós kenyeret magában? Én szeretem úgy is. Csak azért gondoltam, mert ha a nutellás kenyér megy viszont a nutella miatt sok az sem, akkor talán a kenyeret meg lehet próbálni. Éhezni azért nem jó.
7/9 anonim válasza:
Én is egész nap küzdök vele, hogy semmit nem tudok enni, mindentől rosszul leszek. Próbálom mindig azt enni aminek a gondolatától legkevésbé van hányingerem. A gyömbéres tea nekem kicsit segített, ha iszok belőle, utána jobb. Az a baj, h ha eszek, a kajatol vagyok rosszul, ha nem eszek akkor az éhség miatt. Szerintem nincs más csak ki kell bírni. Remélhetőleg te nemsokára jobban leszel, nekem még egy hónap van a 12. hétig 😞
8/9 anonim válasza:
Az első 16 hetet végig hánytam, semmi más nem maradt meg bennem csak a pékáruk; vajaskenyér,croassan, kakaóscsiga,túróstáska stb. Szépen fel is ment +10kg a 16 hét alatt hiába hánytam plusz a vérképem katasztrófa lett az egyoldalú táplálkozástól. Tanácsot nem tudok sajna adni, csak átérzem sajnos, kitartás! Ja és ha cserepes a szád, fakó száraz a bőröd, karikás a szemed nagyon oda kell figyelni a kiszáradás miatt, mert a magzatvíz kárara mehet.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat. Inni próbàlok, a tej eddig bevàlt. Lehet hogy a turmixok menni fognak.
2015. szept. 11. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!