Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annyira el vagyok keseredve,...

Annyira el vagyok keseredve, csak hízok és hízok :- ( Mi lesz igy a végére?

Figyelt kérdés

36 hetes kismama vagyok és az utóbbi 4 hétben 4-kg-t híztam, minden héten 1kg-val vagyok több :-( nem értem, odafigyelek az étkezésre, szénhidrát bevitelre és mégis csak jön és jön :-(

Persze babám egészsége a legfontosabb!!!! Csak mindig is küzködtem a kilókkal, eddig kordában tudtam tartani, de a végérecteljesen kucsúszott a kezemből az irányítás :-(

2015. szept. 10. 10:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Lányok annyira aranyosak vagytok!!!!Azt hittem le fogtok hurrogni. Köszönöm szépen Nektek!!! Gondolom a terhességi hormonok is kihatnak ma a hangulatomra, mert kicsit szomorkásan is keltem fel, de már sokkal jobban vagyok!!!! :-)
2015. szept. 10. 11:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem híztál sokat, más 25-30 kilókat hízik. Ne aggódj, le fog menni gyorsan. Valahol a babának is lennie kell, meg van neki vize, lepénye stb, ezeknek mindnek súlya van.
2015. szept. 10. 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:

#9 vagyok. Lehet, már nem is szedsz fel többet a szülésig. Az első lányommal a 36. hét után már egy grammot sem híztam már, pedig az utolsó hetekben alig bírtam megmozdulni a hasamtól :-)

/Most még nem tudom mi lesz, 30 hetes vagyok +6-7 kilóval. Szóval még nekem is simán lehet vagy 15 a végére. :-) /

2015. szept. 10. 11:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi nincs gond!!

Kockás volt a hasam, mikor terhes lettem, minden nap edzettem, terhesség alatt is úsztam, R Réka volt az Isten napi 2x :) és így is össz 18kg jött fel, a 38héten szültem. a végén két naponta 1kg, pedig drasztikus ch, sómentes diétán voltam végig. 2. gyerek +16kg, 3. +16kg. 2 év volt mire visszaállt a szülés előtti súlyom (+2kg) az utolsó gyerek után. Az ha valaki csak 6-8kg hízik valami isteni adottság, de szerintem nem az az átlagos. Természetesen én is ismerek ilyeneket :) és igen irígyeltem őket, de nekem nem ezt dobta a gép. Ez van, akkor nehéz volt megélni nagyon, de így utólag azt mondom, kár volt az a nagy felhajtás.

2015. szept. 10. 13:32
 15/16 anonim válasza:
Szia! Én 37 hetes vagyok, ugyanígy elkeseredtem...teljesen meg voltam elégedve, hogy alig hízok... erre az utobbi hetekben rám is heti 1 kg rámjött...kiakadtam, de nem csináltam semmit se másként, mint eddig...van, hogy 2-3 óránként eszem, mert éhes vagyok.. és hirtelen megállt a hízás, sőt...36-37 hét között 1 hét alatt majdnem 1 kg-val mutat kevesebbet a mérleg...Valószínűleg ez volt az a pár hét, amikor a pici gyorsan felszedte a zsírpárnácskáit...gondolom én...
2015. szept. 10. 18:20
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom,hogy mi van velem,de mára megint 1kg-val többet mutat a mérleg :-( és egyáltalán nincs bedagadva a bokám és a gyűrűmet is tudom hordani. Nem értem :-(
2015. szept. 11. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!