Kisfiu-kislany ikerparnak nevotletek? (nem szeretnwnk hasonlo hangzasut se ugyanazzal a betuvel)
Sziasztok,hosszadalmas lenne leirni mindent igy csak ennyit irok:elterveztuk h szeretnenk majd egy kisfiut es egy kislanyt is,elso babant 2009ben,2. Baba 2011ben es a 3. 2014ben szuletett,egyik sem sikerult kisfiunak,most a veletlen muve h ismet baba(kat)varok.Mint kiderult ikrek es az egyik biztos h kisfiu(nagyon boldogok vagyunk),a masik kislany.Egyebkent a 26.hetben vagyok.Kislanyaink nevei:Róza,Zóra es Hanga.Amik tetszenek az Emma es a Liza(sajnos most eleg nepszeruek),es a Zsombor :)
Segitseg,koszii :)
mi/milyen a vezetéknév?
Lány: Menta, Mita
Fiú: Simon, André
A Zóra nagyon hasonlít a Rózára, így azt én biztos kihúznám.
Emma és Zsombor jó lehet, illenek a többi névhez is.
Kerka, Léna, Villő, Zorka
Karsa, Merse, Mirkó, Noel, Vince
Lehel és Fauna
Erik és Flóra
Dominik és Xénia
Én az általad felsoroltak közül a Liát vagy az Emmát választanám, mert már van 3 kislány, és a kavarodás elkerülése érdekében, eltérő hangzású nevet választanék. A Lia számomra egy fokkal jobban illik a sorba, mint az Emma.
Fiúnevekből nekem a Dénes jobban tetszik, mint a Zsombor, de az is teljesen vállalható név. Úgyhogy ízlés kérdése a fiú neve, mert valóban eléggé eltér a többitől. :)
Nekem a két fiúnév közül a Zsombor jobban tetszik. A kislánynak az Emma, Liza, vagy Lia nevek közül választanék.
Egyébként nekem ezek a nevek tetszenek a legjobban: Zoé, Kira, Benett, Milán.
Boldog babavárást! 👶
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!