Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok,1 hét...

Pistike777 kérdése:

6 hetes terhes vagyok,1 hét alatt nem nőtt annyit a petezsák, mint kellett volna. A doki csak petezsákot látott, babát nem.1 hét múlva kell újra menni, és ha nem lát semmit, meg kell szakítani a terhességet. Lehet még reménykedni?

Figyelt kérdés
Naptár szerint egyébként 9 hetes terhes vagyok.
2015. szept. 9. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem hogy ha július 10-én jött meg utoljára,akkor egy héttel utána már pozitív is lett a teszt?Szóval alig múlt el,amikor teszteltél?

Kérdésedre válaszolva én már jártam így is- úgy is.

Már missed ab műtét előtt voltam,véreztem is,de még egy utolsó uh,ahol dobogott a kicsi szíve,azóta 5 éves :)

Viszont olyan is volt hogy nőtt a petezsák,csak baba nem volt benne.Műtét lett a vége.

2015. szept. 10. 12:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Augusztus 10 után néztem egy héttel, akkor lett pozitív a teszt, tehát amikorra a következő menzeszt vártam, és nem jött meg, utána 1 héttel teszteltetem.

Lehet, hogy félreérthető voltam, bocs.

2015. szept. 11. 11:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Az akkori doktornőm, mikor vérezni kezdtem (hétfő), azt mondta, menjek haza elvetélni, és menjek vissza pénteken, addigra túlleszek rajta. Másik orvost kerestem, aki 1 nap múlva megműtött.
2015. szept. 11. 18:36
 14/14 anonim ***** válasza:
6-os
2015. szept. 11. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!