3 napja voltunk együtt védekezés nélkül, ma reggel megjött. Van esély a terhességre? (szeretnénk babát)
"A menstruacio utan 10 napon belul probalkozzatok minel gyakrabban! Akkor van alegnagyobb esely a babara."
Ebben hol van, hogy nem mindenkinél? :D Próbálod szépíteni, de már úgysem tudod...
Másrészt, feltűnt, hogy mi nem egy ember vagyunk?
Na, itt is olyan felszínes vagy, mint úgy látszik másban is (lásd, nem látod be, ha tévedsz..)
Kérdező, erre a butaságra ne hallgass, mindenki szervezete más és más! Ha nagyon tudni szeretnéd, hogy mikor van ovud és mikor érdemes próbálkozni, akkor a hőmérőzést javasolnám, egy-két hónap alatt le tudod szűrni belőle a (nem tankönyvi!!!), okos infókat! :)
Kerdezo, tudod mit? Inkabb kerdezz meg egy szakorvost, ugyanis itt a GYIK-on a valaszadok tobbsege otthon ulo, szanalmas, kotoszkodo d***atlan feleseg, akinek nincs jobb dolga, mint a GYIK-on beszologatni masoknak.
Felszines vagyok szerinted, Utolso???! Mar ne haragudj, de a GYIK-on nem fogom irodalmi modon megvalogatni a szavaimat. Lehet, h Neked ilyen fontos ez az oldal, de nekem annyira nem. Leirom a tapasztalataimat es kesz.
Szanalmas mar, h ennyire gaz az eleted, h meg kepes vagy beidezni szorol szora, azt, amit irtam...
Szoval, Kerdezo, igen, jobb, ha orvost kerdezel meg errol, illetve veszel tesztet...Ennyi
5, 8, 9, akivel vitatkozol (az ugyanaz a személy), a 6-os én vagyok, kattanj már le rólam 7-eske.
Csak tudom már mikor fogantak a gyerekeim. Nagyon kitartó sperma kell ahhoz, hogy 14. napi ovulációnál a 10. napon megfoganjon. Egy kis matek, egy kis biológia. :)
Köszi hatos! :* ;)
Nem érdemes vitatkozni vele, esélytelen :)
További szép napot!
Azért azt még el kell mondjam, mert nem bír bent maradni, hogy engem nevezel otthonülő, SZÁNALMAS feleségnek, te, pont te, aki ilyeneket ír, megnézném, hogy szemtől szemben lenne-e merszed szánalmasnak nevezni.
U.i: Messze állok az otthonüléstől (nem mintha ezen lenni bármi szánalmas, de szídd csak nyugodtan az itt olvasók 70%-át, ezzel nem én égetem magam), szerintem pont te vagy az, aki semmire sem vitte ilyen hozzáállással. A munkahelyeden is ilyen hisztit versz le, ha megpróbálnak kijavítani? Mert az egész onnan indult... hogy nem bírod elfogadni. :)
Van ilyen. Sok sikert az életben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!