Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)
Azt mondta az orvosom, hogy 32. héten találkozunk a magánrendelőben utoljára, utána már csak a kórházban lesznek vizsgálatok.
Ott is nézik uh-on, hogy minden rendben van-e, vagy csak nst van? Észre tudják venni, ha a köldökzsinór a babára tekeredett, ha a lepény túl érett és leválás gyanúja áll fenn? Ilyenkor ez TB alapon megy, mármint az utolsó pár hét, vagy magán úton ha van fogadott orvos?
Szerintem helyenként változó. Nekem nincs fogadott orvosom. 32 hetesen uh + terhesgondozás, majd 36. héttől nst és terhesgondozás hetente ill. 38 hetesen uh. Első terhességemnél 1x néztek méhszájat, mert az orvos tuti volt benne (méretek miatt), hogy hamarabb jön a bébi, de 6 nap túlhordtam.
Egyébként minden tb alapon megy.
Szintén 30 hetes km (május 17 a csodaidőpontunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!