Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik a terhesség...

Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)

Figyelt kérdés

Azt mondta az orvosom, hogy 32. héten találkozunk a magánrendelőben utoljára, utána már csak a kórházban lesznek vizsgálatok.

Ott is nézik uh-on, hogy minden rendben van-e, vagy csak nst van? Észre tudják venni, ha a köldökzsinór a babára tekeredett, ha a lepény túl érett és leválás gyanúja áll fenn? Ilyenkor ez TB alapon megy, mármint az utolsó pár hét, vagy magán úton ha van fogadott orvos?

2010. márc. 12. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
A 36-37. héten heti 1x kell menni nst-re a 38-39-en kétszer és a 40-től 3x. Nekem az orvosom ha bent volt nézett méhszájat és uh is. Ez tb alapon megy mivel közkórházban nem kérhetnek pénzt. Legalábbis nekem így volt.
2010. márc. 12. 18:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem helyenként változó. Nekem nincs fogadott orvosom. 32 hetesen uh + terhesgondozás, majd 36. héttől nst és terhesgondozás hetente ill. 38 hetesen uh. Első terhességemnél 1x néztek méhszájat, mert az orvos tuti volt benne (méretek miatt), hogy hamarabb jön a bébi, de 6 nap túlhordtam.

Egyébként minden tb alapon megy.

Szintén 30 hetes km (május 17 a csodaidőpontunk)

2010. márc. 12. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!