Az émelygés az minden reggel van. Hányni 2-3 naponta. Napközben van,hogy a szagok miatt leszek rosszul, autóutakat nehezen bírom,akkor is egyből előjönnek a tünetek. És én nagyon fáradt is vagyok sajnos :/ De lassan csak elmúlik 12+2 hetes vagyok. :)
2015. szept. 6. 10:35
2/11 anonim válasza:
6ik héttől a 18ik mindennap hánytam ,émelyegtem,egésznapos volt. Fiamnál a 6-8ik hétig csak reggelente volt kis émelygés. Szóval ez mindenkinél és minden terhességnél más lehet.
2015. szept. 6. 10:40
3/11 anonim válasza:
Én is a 7.- héttől folyamatosan rosszul voltam a 16. hétig. Bizonyos ételek, pl fokhagymás után azonnal hánytam, így azt teljesen el kellett hagynom. De bármikor rám jött, pl este 11-kor a semmiből, úgy, hogy este hatkor ettem utoljára rohantam hányni. Ez elmúlt azután jött a gyomorsav ;)
2 hetes kislány anyukája :)
2015. szept. 6. 11:15
4/11 anonim válasza:
Minden nap hányok, a nap 3/4 részében van hányingerem, többször szédülök is. Úgyhogy ez nálam egész napos.
2015. szept. 6. 11:58
5/11 anonim válasza:
Nekem minden nap volt hányingerem igaz csak 6 és 8 hetes kor között, hányni csak 2x hánytam 6 hetesen, zsíros kajától, a második alkalom után nem ettem csak könnyebb ételeket így az többet nem volt.
2015. szept. 6. 13:13
6/11 anonim válasza:
Minden nap,már az 5. héttől.Reggel és napközben émelygés,enyhe hányingerem van,viszont délutántól egyre fokozódik és estére már borzasztó.Még a víztől is öklendezek,meg a különböző illatoktól (szagoktól) legyen az étel,vagy mosogatószer,gyümölcs vagy bármi,amit most furcsának tart az orrom.Úgy látom,vannak sorstársaim :) és már csak 1-2 hét és remélhetőleg elmúlik!Furcsa is lesz úgy tenni-venni,hogy közben nem akarok hányni. :D
Egyébként úgy vettem észre,hogy a vitamin is rádob egy lapáttal.
2015. szept. 6. 14:42
7/11 anonim válasza:
6-os! Jól látod, a vitamin is rádob. Nekem úgy volt,hogy bármikor próbáltam bevenni (evés előtt / evés közben / evés után) mindig visszajött. Egyszer mikor nem dolgoztam 3 napot akkor két nap azzal ment el,hogy feküdtem az ágyban és semmit se csináltam. Akkor nem jött vissza csak a hányinger volt meg és akkor pedig hasmenésem lett. Így nekem a védőnő ajánlotta,hogy ne szedjem és nekem csökkent akkor az émelygés. :)
2015. szept. 6. 15:28
8/11 anonim válasza:
Milyen vitamint szedtek?
2015. szept. 6. 16:29
9/11 anonim válasza:
7-es vagyok. Én próbáltam Elevit-et,Gravidát és Eurovitet.
2015. szept. 6. 17:03
10/11 anonim válasza:
Érdekes, nekem délután kezdődik egész estig. Minden nap. Néha elmúlik pár percre, na akkor szoktam enni, különben nem megy. Szerencsére még nem hánytam de voltam már a határán. Ha délutántól már csak gyümölcsöt eszek akkor jobb. Érdekes módon csak az egészséges kajákat kívánom, az édeset meg egyáltalán nem, pedig én voltam a családban a legédesebb szájú. Fura 😃
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!