Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor múlik (már végre: ) )...

Mikor múlik (már végre: ) ) el a hányinger? És mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés

11+3 hetes terhes vagyok ultrahang méretek alapján, és még mindig émelygek sokszor nap közben.

Nektek van/volt valami bevált praktikátok, ami csökkentette? Én már próbáltam az akupresszúrát, gyömbér teát, kis adagokban eszem, fogyasztok elég folyadékot, Hipp Natalt+folsavat szedek, nem Gravidát.

Aki még a 11-12. héten is tapasztalt hányingert, mikorra múlt el? Mostanra nem kellett volna már valamennyit csökkennie?

2015. aug. 5. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:

hát nekem a 35. héten, de én nem csak émelyegtem hanem hánytam is. akkor is valószínű azért múlt el mert megindult a szülés

Kitartást

2015. aug. 5. 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az elsőnél tényleg elmúlt a 12. hét után nem sokkal. A másodikkal viszont a 26. hétig émelyegtem, öklendeztem. Nincs bevált tippem sajnos. :(
2015. aug. 5. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is kb 12 hét környékén múlt el, de én sokszor hánytam is :(

Borzalmas időszak volt, kórházba is kerültem ki száradás miatt.

De mikor el múlt, maga volt a mennyország :D utána már semmi panaszom nem volt, csak élveztem a terhességet.

Amit sokan mondanak az a hideg folyadék. (hideg víz, tej)

Kitartás!

2015. aug. 5. 11:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a bíztatást, remélem, elmúlik hamarosan most már:)
2015. aug. 5. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az elsőnél a 12. hét után múlt el, most pedig a 8-on, miután elkezdtem szedni a Magne B6-ot. Az elsőnél is szedtem, mégis később múlt el. Tényleg nincs két egyforma terhesség.
2015. aug. 6. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!