Szabad teát inni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 15:22
1/3 anonim válasza:
Persze,hogy szabad.Én nagyon teamániás vagyok és sokat ittam.Ha azt kívánod igyál te is!
2/3 anonim válasza:
Szia!
Szabad teát inni, csak ezt is a light válltozatban mint mindent. A túl erős fekete tea élinkítő hatású (hasonló mint a kávé)ezért ebből csk keveset vagy hígabban. A gyógynövényes teák sem igazán a terheseknek valók, persze egy hígab kamilla vagy zöldtea nem árthat. Méregtelenitő és vízhajtó teakúrát ne most csinálj:)
A gyümölcsteák korlátlanul fogyaszthatók, persze itt is érdemes megválogatni az alapanyagot.
3/3 anonim válasza:
Ha sokat iszol nagyon, akkor igyál inkább milford gyumolcsteat. Abban egy deka tea nincs, hanem szaritott gyumolcs. Én max egy liter "rendes" teát iszok, és utána, ha szomjas vagyok, milfordot. Nagyon finom, isteni illata, és íze van, egy deka koffein, meg egyeb dolgok nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!