Éjszaka elég sokat keményedik a hasam. Kb. olyan 5-6 alkalommal. Mennyire baj ez? 23 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Eddig csak reggel vettem be egyet,de már egy pár napja délbe is és este is ha nem felejtem el.2010. márc. 12. 10:20
1/1 anonim válasza:
szerintem el kellene menned a dokihoz, mert ez már lehet soknak számít. Van rá esély, hogy elkezd nyílni a méhszáj. Én is most 24. hetes kismami vagyok, és volt többször is, hogy éreztem keményedést, de rájöttem, hogy inkább a baba tolja olyan erősen ki magát, hogy haskeményedésnek hittem:) Nem lehet, hogy neked is csak erről van szó? Egyébként úgy tudom, hogy ilyenkor már előfordul haskeményedés, de ha egy órában már kb 4-szer érzed, akkor érdemes dokihoz menni. Lehet esetleg oka még: Nem iszol elég sok folyadékot, stresszesek a napjaid, vagy egyszerű fáradtságtól is. Kellemes babavárást:) remélem picit segíthettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!