Ket ev hiabavalo probalkozas utan sikerult valakinek igy?
Figyelt kérdés
ket eve probalkozunk , en mar sokszor nagyon ossze tudok torni , nagyon vagyom mar egy kisbabara , most keszulunk inszemre , van valaki akinek elso inszemmel sikerult ????2010. márc. 12. 10:20
1/1 anonim válasza:
én két éve 21 hetesen elvetéltem és akkor első próbálkozásra lettem terhes de a vetélés után sajnos sehogy nem jött össze tavaly nyáron már kaptam clostit de annak sem lett eredménye így már kezdtem felhagyni a minden hónapban idegeskedéssel hogy na már megint meg jött na biztos most se leszek terhes mígnem januárba kiderült hogy mégis abban nem tudok segíteni hogy lesz-e elsőre hatása az inszemnek de amit tanácsolni tudok és tudom hogy nem könnyű én is átéltem két éven keresztül de ne akard annyira hidd el nagyon befolyásolja a lelki pszichés élet a teherbe esést mikor nekem is mondta a dokim nem hittem de sajnos igaza lett és már sokszor mérges vagyok magamra lehet ha nem lettem volna annyira rácuppanva már rég sikerült volna szorítok sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!