18 hétben vagyok. Enyhe nyomásra színtelen valami jön mindkét mellemből (véletlenül nyomtuk meg). Mi ez?
Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 15:02
1/6 anonim válasza:
Nekem is!
26 hetes múltam és kb a 18. héttől erősödött, előtte volt ez már.
A magas prolaktinszint okozza, ami a tejserkentó hormon, tehát elvileg ez már előtej, csak még igen gyenge, inkább tisztitja a csatornákat .. ne aggódj miatta.
2/6 anonim válasza:
Előtej jöhetett neked.Ennyi ídősen nekem is jelentkezett.
Nem kell félned ez normális dolog.
25hetes pocakos
3/6 A kérdező kommentje:
juj köszi a gyors válaszokat, akkor megnyugodtam. egyébként azóta nagyon ki van száradva. ilyenkor már kenjem be valamivel?
2008. szept. 8. 15:07
4/6 anonim válasza:
Igen kend be, mondjuk bármilyen testápoló jó rá ilyenkor.
Amikor előfordul a váladékozás mosd le vizzel, mert sajnos az is nagyon szárít.
Első voltam. üdv.
5/6 anonim válasza:
Szia.Ne aggódj,valószínű,előtej.Nekem azt mondta a doki,ne nyomkodjam.34 hetes pocis
6/6 anonim válasza:
Én csak 17 hetes vagyok, és nyomás nélkül is szokott 1-1 csepp jönni, a legváratlanabb időpontokban. Éjjel is, a hálóingemen kis sárgás foltok jelzik a nyomát. A doki azt mondta, normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!