16hetes vagyok. Mostanában gyakran fáj a hasam, olyan görcsszerű. Ez normális?
Szerintem is inkább menj el vele orvoshoz, az a biztos. Nekem mondjuk az elejétől kell Magne B6-ot szednem, az Neked sem ártana, de lehet már mondta az orvosod. Elvileg az szokott segíteni a görcsökön.
Jobbulást és tényleg inkább egy be nem tervezett orvosi vizsgálat, mint a kínlódás és a félelem nehogy baj legyen.
Sok sikert és írd majd meg, mit mondott az orvos.
Szia!
Attól függ milyenek a görcsök.Ha enyhe mensis érzést érzel, derékfájással, petefészek és méh húzódással akkor az még mondható természetesenek, hisz nő a méhed, nyúlnak a szalagok.De ha erősebb a görcs, és esetleg vérzel is az már gond.Szedsz Magnéziumot?-nekem már az elejétől ezt ajánlotta az orvosom.Na meg sokat kell pihennem.De ahogy azt előttem is irták, nem árt ha megkérdezed az orvosod, vagy a védőnőd, már csak azért is,hogy megnyugtassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!