Egy nap hányszor mozog a babátok? Mi a normális?
nem hiszem, hogy lehet "normális" számot mondani, gyerekfüggő, anyafüggő. Az én Picikém nagyon izgága, naponta 4-8x érzem, és elég hosszan. (de engem is örökmozgónak tituláltak kiskoromban.)
Biztos, hogy nem kell aggódni amiatt, ha keveset mozog, csak számíthatsz rá, hogy nyugodtabb gyerek lesz, és nem hiperaktív.
22hetes k.m.
Szia!
Én napközben csak néha érzem, hogy vándorol, este pedig ha lefekszem ilyen dobbanásszerűt és sokszor olyan mintha egy kő nyomna majd arrébb megy. Ennek a sűrűsége változó van hogy csak este érzem és nappal nem van hogy nappal is. De az is lehet hogy azért mert azért elég vastag a hasfalam.
21 hetes km
Egész nap érzem, alig van pár óra, hogy ne adna magáról életjelet. Nagyon aktív. Kérdeztem a védőnőt, hogy mennyit kell éreznem, akkor voltam 26 hetes. Azt mondta, reggel-délben-este egy kicsit.
Kolléganőm babája alig mozgott, makk egészséges, gyönyörű kisfia van.
Én 26 hetes vagyok. Reggel és este mindig érzem, este aktívabb, olyankor elég sokáig mocorog. Nappal kb 2-3x érzem, általában délelőtt és délután is 1-1x.
De tényleg változó, függ a kismama testalkatától, függ a méhlepény elhelyezkedésétől, függ a baba aktivitásától is.
Neked hol tapad a méhlepény és hányszor érzed mozogni a babát?
Naponta kb 5-6 alkalom van, amikor 10-30 percre elpihen. A többi időben folyamatosan érzem, - kaparász, csikiz, rúg, vonul... :)
De extra aktív, egy képünk sincs róla, mert csak a kondenszcsíkja látszik. :D
28 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!