12 Hetes kismama vagyok. Ajánlana valaki pesten egy jó
orvost? Magánrendelővel.
Figyelt kérdés
az enyém már nem vállal szülést.
2008. szept. 8. 14:40
1/8 anonim válasza:
Dr. Csákány Györgyöt ajánlanám, ő a babazo.hu szakértője, ott találsz elérhetőséget!
2008. szept. 8. 14:41
2/8 anonim válasza:
Én Dr. Cseh Erikánál szültem neki Zuglóban van magánrendelője, és a kistarcsai kórházban dolgozik. Az interneten is van honlapja, csa kírd be a nevét a google-ba és kiadja.
Én nagyon meg voltam vele elégedve, és rendes is volt.
2008. szept. 8. 14:59
3/8 anonim válasza:
Én Dr. Polgár Zoltánhoz járok. Neki is van magánrendelője sokan ismerik és sokan járnak hozzá. Meg vagyok vele elégedve. Bajcsy kórházzal szemben van a rendelője, ha hozzá mész a Bajcsyba fogsz szülni. Van saját honlapja írd be a keresőbe a nevét.
2008. szept. 8. 15:05
4/8 anonim válasza:
Én Dr.Mészáros Lászlóhoz járok és egy tündéri orvos.Lőrincen van a rendelője és 5000forintot kér egy vizsgálatért.Ha őt választod akkor a Szent István kórházban fogsz szülni.0620-9580-958 ez a Doktor úr mobilszáma!
2008. szept. 8. 15:12
5/8 anonim válasza:
Dr. Hetényi Gábor főorvost melegen tudom ajánlani. Már több ismerősöm szült nála, én is nála fogok (28 hetes kismama vagyok). A magánrendelője a Kossuth mozinál van a XIII. kerületben, egyébként a Szent István kórházban dolgozik (azt is dicsérik). A magánrendelő telefonszáma: 320-42-68, itt tudsz időpontot kérni.
Hozzá lehet magánrendelésre menni(7000/alk.),de a vizsgálatokat akár itt is elvégzik:
Semmelweis Egyetem I. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
a Baross utcában.
2008. szept. 8. 16:09
7/8 anonim válasza:
Dr. Tasi Róbert,Magán:XI.ker Fegyvernek u,Kórház:Szent Imre (szupi,nemrég újították fel a részleget).Amúgy meg a Budafoki rendelőben lehet őt még megtalálni.Ha jól tudom a vizsgálat 8000 körül.Remélem segít
2008. szept. 8. 17:35
8/8 anonim válasza:
Én Timmermann Gáborhoz járok. Kedves, figyelmes, segítőkész, megbízható. A Horvát utcában rendel, 5000 Ft a t.gondozás. Szülés: SOTE II. www.timmermann.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!