Mennyisegre mennyi ver tavozik ha valaki elvetel? Es ha
elvetel, mennyi ideig tart a verzes?
Figyelt kérdés
Mar arra lennek kivancsi, hogy amikor a kismama elvetel, mit lehet erezni es mekkora verdarab v. mi tavozik akkor?Es sok v. keves a verzes ami kijon?
En a terhesseg elso trim.ben vagyok, az utolso mensi elso napjatol nezve, most volt egy kis verzes ami pontosan 2 napig tartott. Nem tudom ez mitol volt, de mar elmult.
Amúgy hiába tesztelsz pozitívat még. Vetélés esetén is egy ideig még marad a hCG a szervezetedben ami a terhességet mutatja mert lassan ürül ki. Szóval a pozitív teszt nem azt jelenti hogy meg is van a baba.
2015. szept. 5. 14:03
12/15 anonim válasza:
2-es,vagyok.A 11-es leírta.Hiába pozitív a teszt,ha 2 napig véreztél,nem hinném,hogy ott élő baba van.És hogy miért jobb?Mert egy felelőtlen nő vagy,aki itt a gyk-n kérdezget,ahelyett,hogy MÁRIS,AZONNAL rohanna a dokihoz.Nem este felhívni,hanem 7gyelet,azonnal.És még mindig válaszolgatsz,meg kérdezgetsz.Nem izgat a babád.Ennyi.Akár tetszik,akár nem.
2015. szept. 5. 14:11
13/15 anonim válasza:
4 terhességem volt, kettő sikeres. Az egyik vetélésnél folyamatosan barnáztam több héten keresztül, de már az első barnapöttynél elhalt a terhesség. Minden nap csak egy borsónyi volt. Több héten keresztül. Angliában élek és itt meg se néznek, ha barnázol az első 12 hétben. 7 hetesen kezdtem el barnázni, 12 hetesen vetéltem el, de a terhességet 5 hetesnek ítélték. Másik vetélésnél 7 hetesen megint egy pötty, de semmi több. A terhesség akkor halt el körülbelül. Megintcsak nem nagyon akartak megnézni. 12 hetesen majdnem elvéreztem, mire hajlandóak voltak sürgősségivel kikaparni. Ebből csak annyi a lényeg, hogy egyetlen egy pötty elég, kisebb, mint itt egy 12-es betűtipussal írt o betű. A terhesség elhalásnál ugyanis kis mennyiségű vér távozik. Már csak a saját egészséged érdekében is menj el.
2015. szept. 5. 17:19
14/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Csak hogy ellenpéldát is írjak: 4. terhességemnél az első mensim megjött, nem is akárhogy, de iszonyat erős volt, mégis túlélte a babám, egészségesen született.
2015. szept. 5. 17:22
15/15 anonim válasza:
13 asnak.
Ez nem egeszen igaz amit irtal. En is Angliaban elek, 5. heten barnaztam, mentem egybol az A& E -re, ahol egybol a piros zonaba azaz nagyon surgos esetek koze soroltak. Ket doki megnezett, ultrahang, vervetel, majd ket nap mulva ujravervetel. Es egy het ulva ujra ultrahang.
Ugyhogy nem igaz, hogy 12 . het elott nem veszik figyelembe a verzest.
Amugy meg korhazban dolgozom ( masikban ) es mi is nagyon komolyan vesszuk a verzest. Legyen az barna , piros, rozsaszin, akarmilyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!