Milyen az ha távozik a nyákdugo?
Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 12:41
1/6 anonim válasza:
Ilyen "cucc" távozik belőled. Egyben, vagy részletekben. Lehet rózsaszínes vagy barnás véres is, akkor már megindul a tágulás is.
2/6 anonim válasza:
Igen, ahogy 1. írja. Állagra olyan, mint a jó sűrű takony, és nekem véres volt...
3/6 anonim válasza:
de elfolyósodhat teljesn,nekem így volt.
4/6 anonim válasza:
Nekem a reggeli tusoláskor távozott, nyúlós "egybetrutyi". Este meg is indult a szülés.
5/6 anonim válasza:
Én is sokat agyaltam rajta, hogy meg fogom-e ismerni, stb. de mikor megláttam, már nem voltak kétségeim. Sosem láttam még ilyet, és ilyen mennyiségben, állagban. Barnás-véres volt, és nagyobb mennyiség. Éreztem, amikor csúszott kifelé. AMúgy 3db-ban távozott, tehát megismétlődött az "élmény".
6/6 anonim válasza:
Nekem teljes átlátszó trutyi volt, előtte pár óráral olyan folyás formájában kezdett el távozni, mint amikor ovulációkor kicsit erősebb nyálkás folyás van. Ez meg így egyben volt, akkora, mint egy kétszázforintos. Nekem két és fél napra rá indult meg a szülés. Egyébként nem fáj, nem érzi az ember, én csak a WC-papíron láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!