Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha éhezek az mennyire káros a...

Ha éhezek az mennyire káros a babára nézve?

Figyelt kérdés

8 hós terhes vagyok, sajnos ebben a hónapban nagyon rosszul kaptunk fizut.

Most az egyszer fordul elő, hogy jóval kevesebb pénzből kell étkeznünk, mint amennyit eddig megszoktunk. Ez mennyire lesz káros a picimre nézve?

2015. szept. 4. 22:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"150g-os szenhidrát diétába nem fér bele hogy a vér cukortartalma nonstop lenne"

160g -on élek 5 éve. A vércukorszintet állandó szinten tartja. Ha ez a nő a kérdésben eddig rendesen evett, holnaptól meg napi 1x fog, akkor mentő fogja bevinni. Tudom, mert azon dolgozom, szóval az anatómiával nem kell jönni.

2015. szept. 5. 18:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, nagyon olcsón is jól lehet lakni és egy ideig ki lehet bírni, főleg ha tudod, hogy meddig tart ez az állapot.

Pl. fél kiló sárgaborsó 150-200 Ft, abból elég emberes adag főzelék lesz és nem kell bele sem rántás, sem habarás, csak egy fűszer. Mellé egy fasírt sem drága vagy pörkölt vagy tojás.

De ezer hasonló receptet találni a neten, itt a gyk-n is voltak már hasonló kérdések.

Amúgy meg az jutott még eszembe, hogy tök relatív ez a "jóval kevesebb pénzből kell étkeznünk, mint amennyit eddig megszoktunk". Azt is jelentheti, hogy eddig csak kacsamellet/combot ettetek és most csirkére lesz csak pénz, vagy hogy a francia camembert helyett most csak gagyi magyart tudtok majd venni :)

2015. szept. 5. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:

"160g -on élek 5 éve. A vércukorszintet állandó szinten tartja. Ha ez a nő a kérdésben eddig rendesen evett, holnaptól meg napi 1x fog, akkor mentő fogja bevinni. Tudom, mert azon dolgozom, szóval az anatómiával nem kell jönni."

bár én nem voltam terhes mikor -ezt- csináltam, de rendesen ettem és egyszer csak egyik naprol a másikra nem ettem semmit. 10 napig csak csapvizet ittam és mellette napi 2szer tornáztam. nem vitt el sem a mento..se semmi más :D fogytam 10 nap alatt 10 kg-ot ennyi tortént..ja meg kezdtem -szédulgetni, néha ugy érzékeltem, hogy a tér mozog korulottem, osszenyomodik, tágul stb.- ugyhogy a 10. nap után ujra enni kezdtem. de, egyszer sem estem ossze, nem lettem rosszul, nem ájultam el..nem fájt a fejem semmi nem volt.

2015. szept. 5. 22:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen...a vércukor szintet belövi..pontosan! A kérdező sem hülye hogy azt a keveset ami arra a napra jut egybe egye meg. Elosztja szépen kicsi adagokra. A szervezet sokkal de sokkal több mindent bír ki mint azt sokan hiszik csak nem szabad(na) alábecsülni.

Nem fogja elvinni a mentő csak mert kicsit kevesebbet eszik mint eddig. Ha alapból nem csont sovány akkor lesz miből gazdálkodni!

Kérdező hol laksz? Írj kérlek privátot illetve sokan írtak hogy segítenek receptekkel tippekkel lehet jól jön!

2015. szept. 5. 23:13
 15/15 anonim ***** válasza:
merre laksz? ha tudok, segítenék. Pénzt nem, de ételt szívesen adok.
2015. szept. 6. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!