Ti mit láttok ezen a képen?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, majd később leírom, miért is kérdezem, de most nem akarok befolyásolni senkit. Köszi, ha megnézed! :)
2015. szept. 4. 12:18
21/30 A kérdező kommentje:
Amúgy remélem, egyikőtök sem szonográfusként dolgozik :) Vicces lenne :D
Jövő héten megyek még egy ultrahangra egy másik helyre, ha gondoljátok, feltöltöm azt a képet is :)
2015. szept. 5. 12:53
22/30 anonim válasza:
egy petezsák intrauterin szikhólyag nélkül még.
a másik kör belevetülés.
24/30 A kérdező kommentje:
Az a belevetülés az mi? :O Sose hallottam még ezt a kifejezést.
2015. szept. 5. 19:10
25/30 anonim válasza:
ha egy bélkacs vagy esetleg a petefészekben lévő sárgatest oda vetül :)
nekem is volt olyan képem amin a méhem mellett látható a sárgatest,de olyan formában mintha belőle nőne ki :D de nem,mert csak oda vetült :)
26/30 anonim válasza:
Első vagyok. Kérdező, igen kíváncsi vagyok a következő képre is :D Tölsd majd fl légyszi :)
27/30 A kérdező kommentje:
Rendben, ha lesz új, feltöltöm! :)
2015. szept. 7. 19:29
28/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam ultrahangon, nem napocska, nem katicabogár, nem kiskutya, hanem gyerek :) És egy darab :)
2015. szept. 13. 08:55
30/30 anonim válasza:
Hiszi a piszi 😊
Kepet nem kaptal? 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!