Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit láttok ezen a képen?

Ti mit láttok ezen a képen?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, majd később leírom, miért is kérdezem, de most nem akarok befolyásolni senkit. Köszi, ha megnézed! :)

[link]

2015. szept. 4. 12:18
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Köszi :D

Hát én is itt visítozok a röhögéstől! :D

Én is két karikát látok (a kiskutya szemeit... :D), de a doki szerint csak egy petezsák van.

És ha most elindulunk a terhesség-ultrahang irányba, lát vki szikhólyagot is? Vagy csak napocskát kiskutyával? :D

2015. szept. 4. 12:53
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Õszintén csak kiskutyát látok. :D Nem gondoltam volna, hogy ez olyan uh fotó, ahol a petezsákot kell keresni. De ha az orvos azt mondta, hogy minden rendben, akkor GRATULÁLOK! Figyelj még olyan korai a terhesség, hogy csak ennyi látszik. De hidd el napról napra hatalmasat nõnek. Az én példám egy hétfõi nap méhen kívüli terhességre gyanakodtak, mert semmi sem látszott, másnap du már látták hogy jó helyen van a petezsák. :)
2015. szept. 4. 13:13
 13/30 A kérdező kommentje:

Hát szétröhögtem magam... :D

Doki szerint az a középső karika a petezsák és elvileg minden rendben. Csak mikor már kijöttem UH-ról, akkor vettem észre a másik "karikát" is, ami a doki szerint nem petezsák... de akkor mi? :O Meg az a fehér maszat már a babám lenne?

Na de megyek én még UH-ra , azt hiszem, lesznek itt még érdekes kommentek :D

Köszi, hogy megnevettettetek! :D

2015. szept. 4. 13:17
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

:D Mire nem képs a fantázia :) Én egy nagy fejet látok 2 szemmel, orral, mosolygó szájjal s kutya testtel,még farka is van :D

De gratula :)

2015. szept. 4. 13:20
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg ciszta. 5 terhességből 4-nél volt.
2015. szept. 4. 13:56
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a kutyát én is látom:-)
2015. szept. 4. 13:57
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Én egy békát látok, felette egy halacskával. :)

Boldog babavárást!

2015. szept. 4. 15:06
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ásító magzatot látok 😊
2015. szept. 4. 16:28
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
en is ugy latom mintha lenne egy babaes asitana :)))
2015. szept. 4. 20:06
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy integeto bekat latok, korulotte halacskakkal.😃

Amugy fogalmam sincs, ha jot nezek, akkor kettot latok petezsakbol, de azert erre ne alapozz meg ruhavasarlast 😃

2015. szept. 4. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!