Ti mit láttok ezen a képen?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, majd később leírom, miért is kérdezem, de most nem akarok befolyásolni senkit. Köszi, ha megnézed! :)
Köszi :D
Hát én is itt visítozok a röhögéstől! :D
Én is két karikát látok (a kiskutya szemeit... :D), de a doki szerint csak egy petezsák van.
És ha most elindulunk a terhesség-ultrahang irányba, lát vki szikhólyagot is? Vagy csak napocskát kiskutyával? :D
Hát szétröhögtem magam... :D
Doki szerint az a középső karika a petezsák és elvileg minden rendben. Csak mikor már kijöttem UH-ról, akkor vettem észre a másik "karikát" is, ami a doki szerint nem petezsák... de akkor mi? :O Meg az a fehér maszat már a babám lenne?
Na de megyek én még UH-ra , azt hiszem, lesznek itt még érdekes kommentek :D
Köszi, hogy megnevettettetek! :D
:D Mire nem képs a fantázia :) Én egy nagy fejet látok 2 szemmel, orral, mosolygó szájjal s kutya testtel,még farka is van :D
De gratula :)
Én egy békát látok, felette egy halacskával. :)
Boldog babavárást!
Egy integeto bekat latok, korulotte halacskakkal.😃
Amugy fogalmam sincs, ha jot nezek, akkor kettot latok petezsakbol, de azert erre ne alapozz meg ruhavasarlast 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!