Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen meddig, mennyire...

Terhesen meddig, mennyire ajánlott hason aludni?

Figyelt kérdés
2015. szept. 4. 09:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Állítólag szabad, és van aki tud is végig hason aludni. Nagy hasnál ez már gondolom olyan oldalason hason alvás féle lehet :) Ami engem illet, sosem mertem, pedig én hason alszom egyébként. Amint megtudtam hogy terhes vagyok, oldalt aludtam.

3 gyerekes

2015. szept. 4. 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Szabad hason aludni, sőt, nekem ajánlott is, mert hátrahajló a mèhem, és így jobban be tudott ágyazódni. Azóta is hason alszom, mindig hason aludtam. Amíg csak tudok, így fogok aludni.

Most 9 hkm

2015. szept. 4. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Amíg kényelmes. Mindkét gyerekemnél kb. 20-22 hetes koráig aludtam hason, aztán oldalt.
2015. szept. 4. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:
szia én kb a 25. hétig tudtam hason aludni onnantól kezdve folyamatosan csak féloldalasan tudok aludni hasam alatt meg térd között a takaróval! 32 hkm.
2015. szept. 4. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél senki nem mondta, hogy szabad hason aludni, és annyira bennem volt a para, hogy összenyomom a babát, hogy onnantól, hogy megtudtam, hogy terhes vagyok, nem is aludtam többet a hasamon. Pedig egyébként mindig úgy alszom :)

Most, a második terhességemnél továbbra is hason alszom, és amíg kényelmes, addig ezen nem is akarok változtatni. Eleve hátfájós vagyok (van egy enyhe gerincferdülésem), és csak akkor ébredek hátfájás nélkül, ha hason alszom. Most 16 hetes vagyok, egyelőre még kényelmes, bár ha teljesen a hasamra fordulok, akkor érzem, hogy a pocakomban van "valami", de egyelőre nem zavar a fekvésben. Remélem még sokáig fogok tudni így aludni, de látom már előre, hogy amikor már tényleg elkezd rendesen gömbölyödni a pocim, akkor már nem fog menni.

2015. szept. 4. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!