Ti mennyit hiztatok terhesseg alatt? Es utana mennyire gyorsan ment le?
67,5 kg-mal estem teherbe. (174 cm vagyok hozzá) 7,5 kg-mot híztam a terhesség alatt.
2 hete született a babám, 38 hét 6 napra 3860 grammal. Mikor hazajöttünk a kórházból akkor voltam 66 kg.
Sem a terhesség alatt sem most nem diétázom, eszem mindent amit megkívánok, kivétel persze a tiltott vagy nem javasolt dolgok (hüvelyesek, paradicsom, paprika, mogyoró ...stb).
fogantatáskor 60 kiló voltam, első vizsgálatnál - úgy 6 hetes terhesen már 62-63 kiló, és azt hiszem úgy 74 kilóval mentem szülni. (már ekkor rossz volt a mérlegünk) szerintem szülés után 2 héttel, mikor már nem pisiltem napi 6 litert :) :) - akkor úgy 64 kiló lehettem. a hasam lapos volt egyébként már szülés utáni 5. nap... (ilyen típus vagyok, nem tettem érte semmit)
amúgy a szoptatás nagyon sokat számít a szülés utáni testsúly változásban...
ugyanis a 64 kilóból fél év után lett vagy 70 megint, mert a szoptatás miatt (igény szerint szoptattam, volt, hogy fel se keltem az ágyból a gyerek meg nem aludt, csak cicizett, cicizett) folyton éhes voltam, vagy aggódtam, nincs elég tej, és ettem... aztán pont úgy, ahogy jött, lementek a kilók (mert egy 8 hós gyerek naponta 500kcal-t kajál, és ha azt csak anyatejből fedezi, akkor bizony az az anyának mínusz 500 kcal) :)
szóval mire a gyerek 1. szülinapja volt, már ismét 60 kiló voltam, aztán megindult a gyerek, meg a fogzás miatt volt pár betegség, amit én is elkaptam, még 57-re is lementem :) most 60 vagyok, mint szülés előtt évekig, és nagyon csini vagyok, és nem diétázom, nem sportolok... most 2 éves 3 hós a gyerek (ja, még szopizik néha, én már dolgozom - ülőmunka...) :)
37 éves vagyok, 160 centi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!