Dolgozó kismamik! Hogy küzditek le a munkahelyeteken az állandó fáradtságot, álmosságot?
Az első lányomnál volt ilyen a terhességem.
10. héttől a doki kiírt táppénzre, mert 24-ből 48-at aludtam volna. Olyan karikásak voltak a szemeim, mintha egy hetes táborozás után lettem volna.
A vérvételem eredménye is kritikus lett akkoriban.
Arról nem beszélve, hogy egy idő után már hánytam a fáradtságtól is. Pedig soha nem émelyegtem.
Én az első terhességemet átaludtam konkrétan.
A másodiknál már nem volt probléma. Ott végig dolgoztam.
Szerintem te is vérszegény vagy, ajánlom a Floradix Krauterblut szirupot (nem olcsó, de számomra ez volt az egyetlen olyan vas készítmény, amitől nem volt szorulásom vagy gyomorgörcsöm).
Kávét nyugodtan ihatsz naponta kettőt, erősebbet is, semmi baja nem lesz tőle a magzatnak (vagy embriónak, ha fiatal terhes vagy).
Nekem a második terhességem horror a kimerültség szempontjából, ráadásul otthon sem tudok pihenni munka után, mert a 2,5 éves lányom miatt öt percre sem tudok leülni. Már 29 hetes leszek héfőn, de nálam egy az egyben kimaradt a "fitt vagyok a második trimeszterben"- korszak. Szerencsére a lányomhoz már nem kell kelni éjszaka, de nekem is kevés az éjszakai alvás, tudnék napközben is aludni 4-5 órát :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!