Aki csinált a 180 grammos CH diétát, hogyan? Hogyan lehet egyszerűen állandó méregetés nélkül?
Az első terhességem alatt is kellett csinálnom, mivel ugye még nem volt gyerekünk volt időm és precízen méregettem mindent (kicsit agyára is mentem a férjemnek, mert mindent lemértem amit megettem, főzés közben is az összetevőket :D, szóval pontosan követtem mennyi szénhidrátot fogyasztok.)
Most erre nem lesz időm, meg nem is hiszem, hogy mindenki így csinálná... :)
Tudnátok tanácsot adni, hogy hogy lehet ezt egyszerűen csinálni?
Én 5 éve élek 160grammon, és de, így csinálom :)
Csak épp már tudom, hogy egy fél zacskónyi zacskós rizs hány g ch, fejből tudom, mennyi tészta mehet ebédre, vacsira grammban (és abban mennyi a ch), csak olyan élelmiszerek vannak a hűtőben (joghurt, stb.), amit fejből tudok, nem kell már mérnem annyit, csak fejben számolni. De számolok. Gyerekek nélkül és két gyerek mellett is. Egy idő után ránézésre is menni fog, de ehhez rutin kell. Addig pedig számolni kell, sajnos.
Ami könnyíthet: ha esténként megcsinálod dobozba a másnapi 5 étkezést, és akkor már csak megenni kell, és nem kell ott helyben gondolkodni rajta. De ehhez rá kell szánni minden este fél órát, hogy összekészítsd a másnapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!