Elfogadható, hogy nincsenek tipikus terhességi tüneteim?
36hetesek es nem keltek fel pisilni,vagy csak 1x 2x? De jo nektek....ha 1orát vegigalszom pisiles nelkul,akkor elmondhatom masnap hogy jol aludtam.....es ez hetek ota igy megy....
A kerdezonek valaszolva,en az elejen boldog voltam,hogy en kulonleges vagyok es meguszom a tuneteket...aztan a 8hét korul kezdtem a hanyast....es nekem az utolso trimeszterben is visszatert...37HKM
36hetesek es nem keltek fel pisilni,vagy csak 1x 2x? De jo nektek....ha 1orát vegigalszom pisiles nelkul,akkor elmondhatom masnap hogy jol aludtam.....es ez hetek ota igy megy....
A kerdezonek valaszolva,en az elejen boldog voltam,hogy en kulonleges vagyok es meguszom a tuneteket...aztan a 8hét korul kezdtem a hanyast....es nekem az utolso trimeszterben is visszatert...37HKM 36hetesek es nem keltek fel pisilni,vagy csak 1x 2x? De jo nektek....ha 1orát vegigalszom pisiles nelkul,akkor elmondhatom masnap hogy jol aludtam.....es ez hetek ota igy megy....
A kerdezonek valaszolva,en az elejen boldog voltam,hogy en kulonleges vagyok es meguszom a tuneteket...aztan a 8hét korul kezdtem a hanyast....es nekem az utolso trimeszterben is visszatert...37HKM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!