Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elfogadható, hogy nincsenek...

Elfogadható, hogy nincsenek tipikus terhességi tüneteim?

Figyelt kérdés
5+1 hetes terhes vagyok. Az elmaradó menstruáció idején voltak görcseim, de körülbelül 2 napja, esténként csak egy kis mellfeszülés.Normális ez? Vagy az igazi tünetek még most kezdődnek? A hőm az elmúlt 1 hétben 36,85-37,1 között volt. Első babás vagyok, nem tudom mit kellene érezni.

2015. szept. 3. 11:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor levonhatom a következtetést, ahány ember, annyiféle terhesség. A rosszullevős kismamáknak mielőbbi megkönnyebbülést kívánok!
2015. szept. 3. 14:29
 12/15 anonim ***** válasza:

36hetesek es nem keltek fel pisilni,vagy csak 1x 2x? De jo nektek....ha 1orát vegigalszom pisiles nelkul,akkor elmondhatom masnap hogy jol aludtam.....es ez hetek ota igy megy....

A kerdezonek valaszolva,en az elejen boldog voltam,hogy en kulonleges vagyok es meguszom a tuneteket...aztan a 8hét korul kezdtem a hanyast....es nekem az utolso trimeszterben is visszatert...37HKM

2015. szept. 5. 02:08
 13/15 anonim ***** válasza:

36hetesek es nem keltek fel pisilni,vagy csak 1x 2x? De jo nektek....ha 1orát vegigalszom pisiles nelkul,akkor elmondhatom masnap hogy jol aludtam.....es ez hetek ota igy megy....

A kerdezonek valaszolva,en az elejen boldog voltam,hogy en kulonleges vagyok es meguszom a tuneteket...aztan a 8hét korul kezdtem a hanyast....es nekem az utolso trimeszterben is visszatert...37HKM 36hetesek es nem keltek fel pisilni,vagy csak 1x 2x? De jo nektek....ha 1orát vegigalszom pisiles nelkul,akkor elmondhatom masnap hogy jol aludtam.....es ez hetek ota igy megy....

A kerdezonek valaszolva,en az elejen boldog voltam,hogy en kulonleges vagyok es meguszom a tuneteket...aztan a 8hét korul kezdtem a hanyast....es nekem az utolso trimeszterben is visszatert...37HKM

2015. szept. 5. 02:08
 14/15 anonim ***** válasza:
(Bocsi,nem ertem miert csinalta ezt)
2015. szept. 5. 02:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Azóta hétvégén már túl voltam egy hányós reggelen,az émelygés is előjött, de inkább az ilyen kozmetikumok illatánál.
2015. szept. 7. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!