Van kedvetek megtippelni hány hetes terhes vagyok, és a baba nemét pocak fotó alapján?
11:52-es , teljesen eltaláltad!
32 hetes, és kisfiú lesz :)
egyébként most kerekedett így ki, pár héttel ezelőtti képeken, én is "csúcsosabbnak" fiúsabbnak láttam, meg a rokonok szerint is olyan kimondott fiús a hasam. ezért lepődtem meg, hogy sokan lánynak tippelték, de tuti fiúcska! :)
Nálunk már 3 doki mondta hogy egyértelműen fiúcska, és szépen mutogatta is magát, így engem is meggyőzött :)
ebből a 3-ból 2 alkalommal is 4D-s ultrahangon mutatta meg magát, így szépen látszódott :)
9-es vagyok
Nekem is gömbölyű pocakom volt (és kb. ugyanekkora 32 hetesen, azért írtam én is), ezért inkább lányra tippeltek volna az emberek, bár nálunk elég korán biztosra megmutatta, hogy fiú.
de annak örültem hogy a hetet kb betudta mindenki határolni.
kicsit zavaró, a férjemet megállítják a szomszédok, hogy "egyben vagyok-e még?" :D
Mert ő szerintük akkora a hasam mintha már a 40. hétben járnék...
Szerintem azért nem! de valószínű azért látják nagynak,mert nem nagyon híztam a terhesség során, így a testem ugyanakkora mint volt, csak kaptam hozzá egy nagy pocakot :D
Mi a 18. héttől tudjuk hogy fiú lesz! Bár az első pillanattól volt egy nagyon erős megérzésem, és be is jött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!