Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ultrahanggal mennyire veszik...

Ultrahanggal mennyire veszik könnyen észre a méhenkívüli terhességet, vagy mennyi idő után látszik a méhenbelüli terhesség?

Figyelt kérdés
Harmadjára járok az orvosnál,vérvizsgálat és pisiteszt után, és még mindig semmit nem tud mondani nekem. Első terhességi teszt negatív a mai pedig pozitív lett. Elképzelhető hogy méhen belüli csak még nem látszik az ultrahangon??

2015. szept. 1. 12:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha még csak ma lett pozi a teszted, akkor még a petezsák megjelenéséig is kell egy kis idő. Nem látszik azonnal, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!

Egy hét múlva elméletileg már látszik a petezsák.

2015. szept. 1. 12:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolsó vérzésed és mikorra nem vártad? Lehet, hogy korai még. Én 5 hét 5 naposan voltam először UH-n, akkor már élő embriót láttunk.
2015. szept. 1. 12:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem 5 hetesen meg semmi nem latszott. 6 hetesen latszott ekoszor a petezsak.

Ezert a kimaradt menstruacio utan nem kell egybol orvoshoz rohanni, 5-6 hetig nem latszik semmi.

2015. szept. 1. 12:37
 4/10 A kérdező kommentje:
igen, csak az a baj hogy már két hete késik, és már azóta vizsgál és már rögtön azzal rémített meg hogy ha méhen kívüli akkor kiveszi a petevezetékemet, mert ott találtak valamit, amiről aztán kiderült hogy egy egyszerű ciszta, de azóta is a méhen kívüli gyanúval küld már másodjára vérvizsgálatra, tegnap aztán kinyögte hogy lehet méhen belüli is csak még nem látszik mert kicsi, de pl. a ciszta miatt is lehet késés a havival és ha jól tudom a hcg szintet is megemelheti szóval tanácstalan vagyok :(
2015. szept. 1. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha nemvárt előtt volt egy peteérésed és abból fogant a baba, akkor sokkal fiatalabb a terhesség, mint ahogy menzi szerint tűnik. Vérvizsgálat után gondolom gyanítja, hogy ez lehetett, ezért mondja. Neked is csak most mutatta ki a teszt, tényleg jó esély van erre.

1-es voltam.

2015. szept. 1. 12:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy az utolsó menzim júli 26-án volt, de elég kevés, kicsi barnázással. Az e havi pedig két héttel ezelőtt kellett volna megjöjjön.
2015. szept. 1. 12:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha júli 26 volt meg utoljára, akkor nem augusztus 26 körül kellett volna megjönnie, tehát csak pár napja késik még a menzeszed? Hogy lehet, hogy ilyen rövid a ciklusod? Két hetes sincsen?
2015. szept. 1. 13:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazad van, valamit nagyon félreszámoltam a naptárban, most ki is számolom rendesen :S
2015. szept. 1. 14:02
 9/10 A kérdező kommentje:
az utolsó menzim Július 24-én volt (kevés vérzés) és Augusztus 20-21 körül kellett volna megjöjjön, szóval akkor egy hete késik + 2-3 napja
2015. szept. 1. 14:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, azért nem értettem. Így még jó, hogy nem látszódott semmi és a teszted is csak most lett pozi. Szóval, ne aggódj! Teljesen normális ütemben megy minden!
2015. szept. 1. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!