Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet? Az előző menzim is...

Mi lehet? Az előző menzim is 4 napig tartott és késett 1 hetet, nem rendes vérzéssel, és most is 3 napja barnázok menzi helyett, de az is nagyon kevés.

Figyelt kérdés
Voltam már dokinál 1 hete, nem látott semmit, holnap megyek egy másokhoz. Különösebben nincs tünetem, néha émelygek és szurkál a köldököm alatt a hasam néha. A hőm 36,8 és 37 között ingadozik 36,5 helyett. Előfordulhat hogy a doki nem látta a babát? Volt már 2 pozitív tesztem, igaz halványan. A vérnyomásom is nagyon alacsony 99/50. Lehet hogy mégis babás vagyok?
2008. szept. 8. 09:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehetséges hogy terhes vagy. A következő vizsgálaton úgyis látniuk kell. Drukkolok hogy babás legyél!

2008. szept. 8. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!