Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, mennyit híztatok az...

Anyukák, mennyit híztatok az utolsó hónapban?

Figyelt kérdés
Én most töltöm a 35 hetet és már 11 kg van rajtam, pedig vigyázok mindvégig, csak az émelygés, hányás került el, igy folyamatosan hízom. Szerintetek mennyi pluszra számíthatok még?
2015. aug. 31. 09:47
 1/7 anonim válasza:
16-17kg-t.De mostanra már sikerült leadnom :)
2015. aug. 31. 09:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Pontosan már nem emlékszem, de vagy 2t biztos. A baba ebben a szakaszban már rohamosan hizik, heti 200-250 grammot. Ha még bent lesz 6 hétig a bébi (kivánom, hogy ne legyen), akkor 1,5 kgmal gyarapodik csak a baba sulya, ehhez jön még az, amit te felszedsz.
2015. aug. 31. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Én úgy voltam, hogy kb. a 30. hétig viszonylag sokat híztam, akkor mondtam az orvosomnak, hogy mivel korábban elég elhízott voltam, és a terhesség előtt fogytam le 25 kg-t nagyon félek, hogy visszahízom, nem szeretném, mert a cukrom is magas volt mielőtt lefogytam volna. Akkor diétára fogott, 180 grammos CH diéta, azt csináltam végig, onnantól semennyit sem híztam, sőt fogytam is, mert a súlyom maradt, de a babám végül 4 kilóval született. Szóval ha aggódsz szerintem beszéld meg az orvosoddal, hogy hogyan étkezz hogy a babának is jó legyen, de ne menjen fel sok.
2015. aug. 31. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Baba súlya nő, víz is több lehet. Étvágy mondjuk nem biztos, én pl nem bírok enni. Savas is vagyok meg egyszerre már csak a macskaadag megy.

De ha csak 11 kiló ment eddig fel, akkor max 2-3 szerintem de víztől is függ.

2015. aug. 31. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó hónapban már nem híztam, mert visszajött a hányás, ráadásul nagyon erős gyomorégésem volt. Hihetetlen rosszul voltam mindentől. 12 kg jött fel a terhesség alatt, 9 ment le. 3,5kg volt a baba. De az a 3 még mindig fent van, pedig egy éve szültem. (Meg a 3,5 kg már 10-re növekedett és az a 10 kiló plusz is állandóan fent van :D )
2015. aug. 31. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon durván vizesedtem így csak az utolsó két hónapban majdnem tíz kiló jött fel, szerencsére a vérnyomásom bírta, és ez a szülés után rögtön le is ment
2015. aug. 31. 13:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én eddig nem vizesedtem, a kajára próbálok figyelni, csak sajnos én még a boldogságtól is hizom, mindig küszködtem a kilóimmal. Kiváncsi vagyok nálam hogy fog alakulni.

2015. aug. 31. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!