Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan hogy semmilyen...

Van olyan hogy semmilyen tünet nincs a terhesség alatt? Egyátalán semmi? Mintha nem lennék terhes?

Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 08:19
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy kb 8 hetes lehetek, dokinál 5 hetesen voltam akkor csak a petezsák látszott. Holnap megyek vissza. Baj van vagy csak "szerencsés vagyok"?
2008. szept. 8. 08:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy. Én is így vagyok. A 36. hétben járunk, soha nem voltam rosszul, nem vizesedem, nincsenek striáim, nem fáj semmim. Így igazán élvezhető a babavárás. Pedig ilyenkor már szokták mondani, hogy ez már terhesség és nem várandóság.
2008. szept. 8. 08:40
 3/9 A kérdező kommentje:
:) Akkor jó, remélem hogy nem azért nem érzem mert baj van. Nagyon boldog babázgatást hamarosan és egészséget Mindkettőtöknek!
2008. szept. 8. 08:45
 4/9 anonim ***** válasza:

A legszerencsésebb az első válaszoló, de eddig Te is az vagy. Kívánom, így is maradjon!

De muszály azért figyelmeztetni, hogy mág nagyon az elején vagy...még bármit megtapasztalhatsz! De ne így legyen!

Jó egészséget!

2008. szept. 8. 09:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm jókivánságaidat! Egyébként ha baj lenne, azt éreznéd. Annak lenne nyoma. (Görcs, vérzés.) Jó egészséget mindkettőtöknek!
2008. szept. 8. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem az első tünetem az volt, hogy a 20-ik héten megmozdult a babám. Azóta sincs más tünet. Hasonlóan szép babavárást! 28 hetes kismama.
2008. szept. 8. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Jó neked!

Habár a hányás nálam a 9é. héttől kezdődött, de előtte is émelyegtem állandóan stb.

2008. szept. 8. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mázlis vagy, örülj neki :D

Létezik, természetes, bár sajnos nem olyan gyakori, mint amilyen lehetne :)

GRATULÁLOK

2008. szept. 8. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Az első babámnál semmit sem vettem észre az egészből. néha mocorgott, de ennyi. Nem volt székrekedésem, hányingerem, bizonytalan vérnyomásom, szóval semmi.

A második babám behozza a lemaradást :(

Szóval, mázlista vagy!

Boldog babavárást!

2008. szept. 8. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!