S. O. S. Lehetek terhes?
4-5 napja feküdtem le a párommal, nem védekeztünk, de nem és élvezett belém. Ne haragudjatok de kicsit félek.
Tünetek: Fáradtság, fejfájás, alhasi görcsök, undorodom a tükörtojástól, fáj a hátam.
2-es vagyok,ne foglalkozz vele. Abszolút nem a témához vág a válasza,biztos megvan neki (vagy épp nincs és ideges)...Ha tényleg 14 vagy,akkor szerintem is felelőtlen dolog,de ha 18 vagy akkor és nem vagy terhes akkor viszont védekezzetek,de tényleg. Nem viccből mondom,sok ismerősöm volt úgy,hogy nem védekeztek aztán hoppá. Jó,persze gyógyszer mellett is lehet,meg a gumi is kiszakadhat. De ha nem akartok gumit akkor gyógyszer vagy más hüvelyi fogamzásgátló,viszont ezeket annyira nem ajánlom. Sok ilyen baba is van,pl a Pharmatex használata mellett. Ha tabletta mellett jön a baba,akkor annak tényleg akkor kellett jönni-e.
Jó ez persze hülyén hangzik,de semmi sem véletlen. Nyugodj meg és ne foglalkozz az ilyenekkel. Majd most kapom én tőle,hogy blablabla,viszont én meg pont letojom,nem kell,hogy elapadjon a tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!