Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Lehetek terhes?

S. O. S. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

4-5 napja feküdtem le a párommal, nem védekeztünk, de nem és élvezett belém. Ne haragudjatok de kicsit félek.

Tünetek: Fáradtság, fejfájás, alhasi görcsök, undorodom a tükörtojástól, fáj a hátam.

2015. aug. 29. 11:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Pedig nem és vagyok taknyos,igen te meg hülye vagy nem ostoba! Pff szánalmas
2015. aug. 29. 21:25
 12/23 anonim ***** válasza:
De, 14 évesen taknyos vagy, meg persze ostoba is ha gumi nélkül szexelsz az aktuális kis barátoddal, aztán azt tervezed hogy anyádék nyakára szülsz egy gyereket, gyerekfejjel. Nőlj fel.
2015. aug. 29. 21:27
 13/23 A kérdező kommentje:
Képzeld 1997 január 23.-án születtem okostojás -_-
2015. aug. 29. 21:54
 14/23 anonim ***** válasza:
Hát persze. :)
2015. aug. 29. 21:56
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

2-es vagyok,ne foglalkozz vele. Abszolút nem a témához vág a válasza,biztos megvan neki (vagy épp nincs és ideges)...Ha tényleg 14 vagy,akkor szerintem is felelőtlen dolog,de ha 18 vagy akkor és nem vagy terhes akkor viszont védekezzetek,de tényleg. Nem viccből mondom,sok ismerősöm volt úgy,hogy nem védekeztek aztán hoppá. Jó,persze gyógyszer mellett is lehet,meg a gumi is kiszakadhat. De ha nem akartok gumit akkor gyógyszer vagy más hüvelyi fogamzásgátló,viszont ezeket annyira nem ajánlom. Sok ilyen baba is van,pl a Pharmatex használata mellett. Ha tabletta mellett jön a baba,akkor annak tényleg akkor kellett jönni-e.

Jó ez persze hülyén hangzik,de semmi sem véletlen. Nyugodj meg és ne foglalkozz az ilyenekkel. Majd most kapom én tőle,hogy blablabla,viszont én meg pont letojom,nem kell,hogy elapadjon a tejem.

2015. aug. 30. 19:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Meg hát a nőj fel,az neki nőlj. Akkor mit várunk.
2015. aug. 30. 19:34
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitsèged #2-es. Aranyos vagy :)
2015. aug. 30. 19:55
 18/23 anonim ***** válasza:
Nincs mit! :) Ha gondolod akkor írhatsz priviben ha van/lesz kérdésed.
2015. aug. 31. 09:03
 19/23 anonim ***** válasza:
Idióta banda.. a linkelt kerdest is o irta, ahol irta hogy 14 eves. De nem baj:) Es igazad van ketteske, nincs meg mert babam lesz:) Remelhetoleg ostoba kerdezonknek nem:)))
2015. aug. 31. 14:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Mégis hány éves vagy,hogy így beszélsz velem? Meg úgy alapból mindenkivel ezek alapján...csak mert ha 14 éves vagy akkor nem csodálom,ha meg 30-on felül vagy akkor szerintem bújj el,hogy benned sincsen ennyi felelősség. A gyerekeddel is így fogsz beszélni? Csodás ember lesz belőle akkor. Mi van ha felelőtlen lesz stb. mint ahogy a kérdezőre írtad? Nem mindig neveltetés kérdése. Nem egy ismerősöm van akit a szülei megneveltek és még is akkora k,hogy könnyen megélhetne belőle.Több szerszám volt benne mint tampon. Szóval könnyen járhat így.
2015. aug. 31. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!