Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek olyan, akinek a...

Piroska és a farkas kérdése:

Van köztetek olyan, akinek a magzatánál cisztikus hygromát diagnosztizáltak, és hezitált, hogy hogyan döntsön?

Figyelt kérdés
ESetleg kért még vizsgálatokat, bízott abban, hogy felszívodik, stb. Nálunk most ez van, de rettenetesen nehéz döntéshelyzetnek éljük meg.
2015. aug. 28. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt találtam. Remélem erőt ad Nektek.

2015. aug. 29. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt senki nem fogja helyettetek eldönteni. Még az sem, aki esetleg átment rajta.

Én azt nem értem,hogy miért gondolkodtok egyáltalán azon,hogy kérjetek-e még vizsgálatokat pluszban. Számomra ez evidens lenne. A létező összes vizsgálatot megcsináltatnám. Persze akkor, ha elvetetnétek,ha beteg. Ha alapból megtartanátok, akkor nincs értelme.

Az a baj,hogy az,hogy más hogy döntött, nem hinném,hogy a ti helyzeteteket megkönnyíti.

2015. aug. 29. 07:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, valóban nem könnyíti meg. Mégis jó volna olvasni, h màs mit élt àt. Làtottak alapjàn nekünk azonnali megszakítàst javasoltak, de hozzàtették: maguknak kell dönteni, lehet ebből még egy egészséges gyerek is. " Szàmunkra kérdés sem volt, h tovàbb megyünk, amig be nem igazolódik, h annyira beteg, amilyen életnek a terhét màr nem tennénk rá. De nagy a félelmünk, mert olyan magas a tarkoredőérték, hogy a doki szerint itt màr feltételezni lehet olyan, ritka, súlyos rendellenességet, amit jelenleg magzati.korban még nem tudnak szűrni.
2015. aug. 29. 08:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudok segíteni, csak sok erőt szeretnék kívánni, bárhogy is döntötök. Borzasztó lehet amin átmentek, sajnálom. :(
2015. aug. 29. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy egészséges legyen a babád. Szerintem kérj minden vizsgálatot és ne add fel a reményt!!!!!
2015. aug. 31. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!