A 4D ultrahangon már meg tudják mondani biztosan a baba nemét?
Figyelt kérdés
25 hetes vagyok holnap megyünk és már nagyon szeretném tudni!2010. márc. 11. 09:35
1/5 anonim válasza:
Ha úgy fordul, akkor biztos :-) Mi 17 hetesen voltunk, és már meg tudták mondani.
3/5 anonim válasza:
Ja, mi 23 hetesen voltunk, és meg tudták mondani, hogy fiú.
Igaz, azt is hozzátette a szonográfus, hogy a 27. hét után sok kislányból lesz fiú, mert akkortájt szállnak le a herék a zacsiba. De egy jó szonográfus szerintem meg tudja mondani, hogy köldökzsinórt lát vagy kukacot. 4D-ben meg pláne, mert a véráramlást is meg tudják nézni, így el tudják különíteni a kukacot a zsinórtól.
35h km
4/5 anonim válasza:
Én 19 hetesen voltam és tutkó nem a köldökzsinór lógott középen. :)
5/5 anonim válasza:
Szia mi a 16 hetesen voltunk asszem amikor azt mondta a dokibácsi hát hát ez 150% hogy fütyis lesz!!
Az is lett egy gyönyörü picifiam 37.hétre született 3150gr-mal és 54 cm rel,Patriknak hívják!
üdv bocsika kicsit elkalandoztam
Szép napot Nikol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!