Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Esti agyzsibbasztás? Mi lenne...

Esti agyzsibbasztás? Mi lenne ha senki nem tudná hogy terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok anyukák! Lenne egy agyzsibbasztó kérdésem, már régóta érlelődik bennem, de eddig nem mertem kiírni, látva hogy mennyi undok ember van az oldalon.

Tehát, mi lenne akkor ha pl mindenki 20 hetesen tudná meg, hogy terhes. Szerintetek csökkene a hányás és egyéb tünetek? Ezen gondolkodom és szerintem igen. Mert ugye pozi teszt/doki után ráeszmélünk hogy terhesek vagyunk. És ez bizony általában rosszulléteket hoz magával. Én úgy gondolom van ebben egy kis piszichológia is. Érdekelne a véleményetek. Negatív anyukák ha lehet, kerüljenek :)

Üdv, egy 3 gyerekes anyuka

2015. aug. 27. 19:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én megvoltam gyűzűdve arról, hogy nem vagyok terhes, abban a hónapban mensi után szeretkeztünk és folyton votl valami amiért utána nem, kb a várt mensi elött pár nappal már falási rohamaim voltak, egésznap égett a gyomrom émelyegtem minden bajom volt. Tesztet is 6 hetesen csináltam és egész 12 hétig megvolt a tünet. Még a pozitív tesztet se hittem el
2015. aug. 28. 09:23
 22/22 anonim ***** válasza:

Én azért csináltam a tesztet, mert rettenetesen fáradt voltam, bárhol el tudtam volna aludni. És anno a lányomnál is így kezdődött. Aztán a 6. héten beütött az émelygés. Mivel görcsölgetett a hasam elkezdtem szedni a Magne B6-ot. És érdekes módon, pár nap múlva elmúlt az émelygés. :)

Nem tudom mennyi benne a pszichológia, de a B6 vitamint szokták adni hányingerre ... ;)

Bár azért hozzáteszem, hogy a lányomnál is szedtem a Magne B6-ot, akkor mégis megmaradt az émelygés a 12. hétig.

2015. aug. 29. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!