Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Esti agyzsibbasztás? Mi lenne...

Esti agyzsibbasztás? Mi lenne ha senki nem tudná hogy terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok anyukák! Lenne egy agyzsibbasztó kérdésem, már régóta érlelődik bennem, de eddig nem mertem kiírni, látva hogy mennyi undok ember van az oldalon.

Tehát, mi lenne akkor ha pl mindenki 20 hetesen tudná meg, hogy terhes. Szerintetek csökkene a hányás és egyéb tünetek? Ezen gondolkodom és szerintem igen. Mert ugye pozi teszt/doki után ráeszmélünk hogy terhesek vagyunk. És ez bizony általában rosszulléteket hoz magával. Én úgy gondolom van ebben egy kis piszichológia is. Érdekelne a véleményetek. Negatív anyukák ha lehet, kerüljenek :)

Üdv, egy 3 gyerekes anyuka

2015. aug. 27. 19:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvárt előtt jelentkezett az aluszékonyság, ezért vettem egy tesztet, ami pozitív is lett (esti pisiből ráadásul). Nem képzeltem be tüneteket magamnak, ugyanis nem volt tudatos babatervezés még, csak egy laza hónap védekezés szempontjából. Az aluszékonyság mellett enyhe alhasi görcsök jelentkeztek, semmi egyéb tünet.
2015. aug. 27. 20:36
 12/22 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, köszi, remélem!

Remélem, nem romlik a helyzetem, mert akkor baj lesz. Ma 7-szer hànytam, és 2-szer ettem (reggel és este), minden kijött.

2015. aug. 27. 21:02
 13/22 anonim ***** válasza:

Nekem a pozitív teszt után sem változott semmi. Sőt, az orvosi vizsgálat után sem.

14. Héten már viccelődött a férjem, hogy most már megnézi ő is azt az uh-t, mert nem hiszi el, hogy terhes vagyok.

De ha belegondolok, működött a gondolat teremtő ereje. Mert én úgy álltam az egészhez, hogy minden rendben lesz, végig dolgozok, hisz mi baj lenne.

És 37. Hétig dolgoztam sörözőben, imádtam terhesnek lenni, egy pillanatig sem éreztem magam rosszul.

Mindig is tudtam, hogy a terhesség egy fantasztikus dolog, és szerencsére úgy is élhettem meg.

2015. aug. 27. 21:06
 14/22 A kérdező kommentje:
8! Az durva. Hány hetes vagy? Folyadékra figyelj, nehogy gond legyen. Inkább igyál kólát, mint semmit. Nekem a kóla és a gyömbér jött be émelygésre, persze jéghidegen, máshogy semmit nem ért.
2015. aug. 27. 21:12
 15/22 A kérdező kommentje:
13, nagyon ügyes vagy :) Ezt kevesen mondhatják el magukról, többek közt énis :/ Engem iszonyatosan megviseltek a terhességek. Mondhatni mosott car voltam :D Alig vártam hogy megszüljek :)
2015. aug. 27. 21:13
 16/22 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, már én is alig várom, hogy megszüljek, pedig csak 8 hetes vagyok :D

Próbálok figyelni a folyadékra, gyömbért milyen formában fogyasztottad?

Colát nem kívánom, helyette a sió vitatigris piros gyümölcsöst úgy ahogy...

Remélem 12 hét után javul a helyzet, mert szeretnék mielőtt visszamenni dolgozni.

2015. aug. 27. 21:56
 17/22 Julie S ***** válasza:
A pozitiv tesztem utan ket hetig semmi nem volt, aztan egyszer csak elkezdodott az egesz napos hanyinger + hanyas es eltartott 6-8 heten at. Aztan ahogy jott, ugy ment is. Kivanos sosem voltam, csak undorodtam nehany addigi kedvenc etelemtol. Egyebkent meg nem volt idom a terhessegen agyalni, mert egyetemista voltam (meg vagyok is) nappali tagozaton, raadasul tandijat is fizetek, szoval amikor epp volt erom, akkor ket hanyas kozott igyekeztem bent lenni az oraimon.
2015. aug. 27. 22:39
 18/22 A kérdező kommentje:
8! Akkor még az elején vagy. Ha szerencséd lesz akkor hamarosan elmúlik :) ha nem akkor meg rókázol végig mint én az első gyerekkel :D Gyömbér szénsavas üdítőt ittam. Mindenhova cipeltem magammal (cólát csak otthon mertem, hátha valaki megszól hogy azt cipelem)
2015. aug. 27. 22:46
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én megyek aludni most, ha valaki ír még véleményt holnap el fogom olvasni, jöhetnek még mert kíváncsi vagyok ki hogyan gondolja :) Jóéjt!
2015. aug. 27. 22:48
 20/22 anonim ***** válasza:

Én mindegyik (3) terhességnél elöbb kezdtem hányni, mint ahogy pozitív lett a teszt. Az egyetlen "étel", amit tudtan fogyasztani tej+citrom egyszerre, ebböl nagyrészt maradt bennem valami, minden más kapásból visszajött. Ami ebben "jó" volt, hogy ha kijött a kaja, utána semmi bajom sem volt, nem kevergett a gyomrom, csak enni nem tudtam. Ez a 20-24 hétig volt így (nem mindegyiknél egyformán), utána viszont teljesen elmúlt, feltéve, hogy a napi egy liter tejet megittam.

Ennek ellenére nem éreztem, hogy valami különlegeset teszek azzal, hoyg gyereket várok, nekem ez a terhesség velejárója volt, és emellett ugyanúgy végeztem a dolgomat, mint korábban.

2015. aug. 28. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!