Az elso hetekben mindig van haspuffadas?
Figyelt kérdés
Mert en ugy latom van 7 hetesen, es meg reggelre sem mulik el mint sokan irjak. Es lehetseges h. ettol hiztam mar 3 es fel kg ot?
Most mar 56.5 vagyok, 53 rol kezdtem.
2015. aug. 27. 13:22
1/3 anonim válasza:
Székrekedéssel hogy àllsz? Nem mindenki puffad. Hízni ilyenkor elviekben nem nagyon lenne szabad. Bàr én elsőre 7 kgt hìztam a 12. hétig. Most kb 3-4 kgnàl jàrok a 7. héten. Mindenkinél màs, én meg a terhesség végén nem hìztam egy dekàt sem.
Amúgy én bizonyos kajàktól puffadok különböző időpontokban.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszike h. irtal.Irtad te is, a 7. hetnel hiztal 3 v. 4 kg ot. En is igy vagyok most, mert 3.5 kg ot hiztam eddig. Kerdezted nincs e szekrekedesem, nincs es minden jol van. Csak van haspffadas, olyan mintha mar 3 honapos lennek. Latom a nadragomon mert abban nagyon eszreveszem magamon.
2015. aug. 27. 15:28
3/3 anonim válasza:
Nekem sajna van. Ettől is lehet ilyenkor hìzni,azért kérdeztem. Ha odafigyelsz arra hogy mit eszel,akkor mindent megtettél. A haspuffadàs meg el fog múlni 6-8 héten belül. Bàr van akinél végig van, de nekik nem ennyire durva az elejétől. Bàr biztos mindenre van ellenpélda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!