Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bevállalnátok 10 hetes terhese...

Bevállalnátok 10 hetes terhesen egy külföldi munkahelyi utat így? Vagy inkább ne menjek?

Figyelt kérdés

Most vagyok 6 hetes, kb 1 hónap múlva lenne egy munkahelyi utam Angliába. Busz, repülő, busz, vonat... Lassan el kéne döntsem, hogy megyek vagy nem, mert le kell foglalni a repülőt meg a szállást, de nem tudom mit csináljak. Már volt egy korai vetélésem még februárban. Most is véreztem az elején, de kaptam rá gyógyszert, azóta nem vérzem. Dokihoz jövőhéten megyek, majd megkérdezem tőle is, hogy mit javasol. Azt hallottam, hogy Angiában elég gyenge a terhesellátás, attól félek, ha ott történne valami akkor nem foglalkozának velem rendesen. Meg azért hosszú út, lehet rosszul leszek, hányni fogok, repülő is, csomagot cipelni. Ha kihagyom se gond, elmegy más helyettem. Szívem szerint mennék, de ha egy kicsit is kockáztatom vele a babámat akkor biztos nem. Nehezen jött össze és nagyon várjuk!

Szerintetek?

2015. aug. 27. 09:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Lemondtam az utat.
2015. szept. 3. 22:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Helyesen döntöttél.
2015. szept. 4. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!