Ti ettetek vagy esztek szalámit, sonkát, virslit a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Németországban élek és ma tudtam meg, hogy teljesen tiltott mindenféle szalámi, sonka, virsli fogyasztása a terhesség alatt, mivel nyers hús. Én erre nem is gondoltam, csak a kimondottan nyers húsra, tojásra és penészes sajtokra, mint tilos ételekre. Szerintetek nagy bajt csináltam, hogy én ezt mind ettem? Ti mit tudtok erről?
34 hkm
2015. aug. 27. 00:58
11/12 anonim válasza:
Szerintem NEM csináltál bajt...
(előző válaszoló vagyok, csak a NEM kimaradt)
12/12 anonim válasza:
Franciaországban is kulon prospektust adnak, hogy mit lehet és mit nem...ennek ellenére én ettem száritott sonkát, véres marhát...és hát imádom az eros, nem pasztorizált sajtokat... nem lett semmi baj belole, hál istennek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!