Nem tudok inni, mi lesz így?
Figyelt kérdés
Hányinger és hányás van, enni se nagyon tudok, csipegetek de legtöbbször az is kijön. A folyadéktól még jobban hányingerem lesz, és csak kijönne, ha normálisan innék. Egyébként sokat szoktam inni (min. 3 liter naponta), de az elmúlt napokban alig van meg 1 liter, már érzem, hogy cserepesedik a szàm. Mit tegyek? Ha iszom, öklendeznem kell.2015. aug. 26. 21:15
1/13 anonim válasza:
Pici mennyiséget igyál, úgy hátha bent marad és ha sötét lenne a vizeleted, akkor kérdezz orvost, ez a kiszáradás első jele. Ha szédülést tapasztalnál, az is emiatt van, sűrűsödik a vér.
2/13 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de néhány doki kólát javasol hányinger esetén (hányás-hasmenésre a gyerekorvos is mondta, hogy kavarjuk ki a szénsavat, és adjuk a gyereknek apránként). Hidegen idd.
3/13 anonim válasza:
1-es vagyok, tényleg jó ötletnek tűnik több félét próbálni, hátha bent marad valami. A semmi folyadéktól még a kóla is jobb.
4/13 A kérdező kommentje:
Szédölgès van néha sajnos :/ de azt gondoltam, ez az émelygés része.
Kólàról tudok, van is itthon, lehet akkor kipróbálom, csak be kell tenni a hűtőbe.
Az a helyzet, hogy már a konyhába se nagyon megyek, bármit meglátok, elkezdek öklendezni :/
2015. aug. 26. 21:39
5/13 anonim válasza:
Jó ötletet adtak a többiek, própálj ki többféle italt, hátha valamelyik beválik. Hányingerre nekem a kóla és a gyömbérem üdítő vált be. Azért próbálj minél többet inni, nehogy baj legyen. És ha sűrű, sárga a pisid, akkor tényleg menj dokihoz, ott adnak infúziót. Kitartás.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi, próbálok addig nem eljutni. Csak az van, ha kijön, szinte több jön ki, mint amit megittam. Na majd próbálom kortyonként. Ma narancslevet ittam, az meg savat csinál. Most forró citromos teát iszom, az egész jó :)
2015. aug. 26. 22:02
7/13 anonim válasza:
Nekem a citromlé jött be. Pròbàlj meg 5-20 percenként egy- egy kis kortyot inni. Kitartàs.
8/13 anonim válasza:
A tea jött be nekem is, kortyolgatva, igaz én csak langyosan tudtam meginni. Az a lényeg, hogy lassan..
9/13 anonim válasza:
Egyél hideg kefirt - pépes, hideg, nyugtatja a gyomrod.
A kóla tényleg jó ötlet.
Ha meg bírsz enni 1-2szem sós mogyit, az is jó lehet hányinger ellen :)
10/13 A kérdező kommentje:
Citromlevet próbáltam már, az egészen jó, de akkor inkább belenyomom a teába :)
Kefir nem jó, mert tejallergiám van, a sós mogyit meg nem szeretem :D
Ma főzök jó sok teát, és próbálom iszogatni.
Köszi a tippeket! Megy a zöld kéz!
2015. aug. 27. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!