Gyulolok terhesnek lenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 hetes terhes vagyok.Akartuk a babat nagyon.Viszont rengeteget szenvedek.Nagyon sokat,eddig 8 kilót hiztam pedig nagyon figyelek arra hogy mit eszem.Egesz eddig rosszul voltam,émelygés ami nalam ehseggel párosult sajnos.Undorodom magamtol ha tükörbe nézek. A szulesnek mar csak a gondolatától is rosszul vagyok,felek rétegek.Ez korabban is volt mar,de nagyon akartam a babat,es ot most is akarom.Csak epp azt akarom hogy vege legyen mar.Hogy fogom igy vegig csinalni?2015. aug. 26. 18:50
11/14 anonim válasza:
Ne aggodj es gondolj a babadra,meglatod mikor meglesz a baba mindenert karpotolni fog!es nagyon nagyon boldog leszel 😉 3 terhesegem volt nem volt konnyu,hanytam sokat ugy ebredtem,ugy fekudtem,de megis eletem,legszebb emlekei maradnak mikor a szivem alatt hordtam oket 😊😊 me csuggedj,es tenyleg szedd osze magad !
12/14 anonim válasza:
Hát én is szörnyen parás voltam, plusz társult a terhességemhez, pajzsmirigybetegség, ami azt jelentette, hogy minden héten "rohamom" volt, amit annyit jelentett hogy a vérnyomásom: az egekben, pulzusom:150-160 volt.Szóval nem volt egy leányálom, erre gondolj hogy lehetne rosszabb is.
A szülésről meg annyit, hogy arra kell gondolni, hogy igen fájni fog, nagyon, hisz ki kell jönnie, de azután elfog múlni, pár órát kell kibírni. Szerintem pár órás szenvedés megér annyit, hogy utána elolvadj a babádtól.
13/14 anonim válasza:
Csak nyugi, más is érez így mint te. Csak a terhes nőkkel szemben "elvárás" hogy ússzanak a boldogságban. Én is néha azt érzem, hogy tele a hócipőm az egésszel, bár én már 28 hetes múltam. Nehéznek, bálnának érzem magam, undorítónak látom magam a tükörben, utálom a kilóimat és az izzadást a 35 fok melegben. Az első terhességem őszi-téli időszakban volt, a lányom kora tavasszal született. Akkor kevésbé zavart a testem, mint most. Szerintem ősszel jobb lesz. Próbálj valami érdekes elfoglaltságot találni, sétálj, mozogj sokat amikor már nincs hőség.A szüléstől én is paráztam (és most is), de annak ellenére, hogy hosszú vajúdás után sürgősségi császár lett, már nincsenek róla rossz emlékeim. Egészséges, gyönyörű gyerekem lett, és ez mindenért kárpótolt. Szerintem is járj el kismama jógára, szülésfelkészítőre. Ott tapasztalatot cserélhetsz más kismamákkal, és az feldob majd, enyhíti a félelmeidet.
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom utolso!Egy het telt el azota,probalom összeszedni magam.Sokkal jobban vagyok mint par napja.Nagyon koszonom,télleg sokat segített amit irtatok
2015. szept. 2. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!