Segítség, terhes lettem?!
2 hónapja a szokottnál enyhébb a menstruációm (nem barnázás, nem rózsaszín, rendes vér, csak enyhébb), azt hittem, a fizikai munka miatt. Nem késett, pontos.
A hónapban volt peteérésem. A napokban rengeteget fáj a fejem, a hasam, hisztis vagyok, úgy érzem, meg fog jönni.
30-án kéne megjönnie, de még sehol semmi.
Tesztelni még nem mertem.
Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? A párom még nem tud semmit, baba szóba se jöhet.
Védekeztünk, ahogy 2 éve mindig, rendeltetésszerű óvszer használattal, nem volt baleset.
(máskor is megesett már, hogy enyhébben jött meg, de sose kétszer egymás után).
Tüneteim, mint hányás, szédelgés, kívánósság vagy ételektől, erős illatoktól való rosszullét, állandó alvásigény, hirtelen kimerültség, alhasi keményedés, mellbimbó-sötétedés nincsenek

# 9: az "érzem" az nem egy objektív meghatározás, bármi mást is érezhetsz. Én elég jól ismerem a saját ciklusom, lévén sok éven át használtam ovulációs tesztet, és soha nem akkor volt ovulációm, amikor "éreztem".
Csak akkor tudhatod biztosan, hogy volt peteérésed, ha használtál ovutesztet, vagy ultrahangon látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!