Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha terhes lenne az exbarátnőtök úgy hogy már mennyasszonyotok van mit tennetek?
Elég gyorsan lett a menyasszonyod a leányzó, ha eközben derül ki az előző csajod terhessége. :)
Így jár, aki virágról virágra száll. :)
(Bár nem írtad, de gondolom arról van szó, hogy tőled terhes. :P)
Ha igazán önzetlenül jót akarnál, akkor a menyasszonnyal befejeznéd. Mert ha szeretnéd, nem támadtak volna fel a volt barátnő iránt az érzések, mert az terhes lett.
A volt barátnőt pedig békén hagynád, mert ha igazán szeretnéd, akkor is szeretted volna, ameddig nem volt terhes.
Valójában hosszútávon egyik mellett sem tartanál ki, nem lennél hozzájuk hűséges.
A gyerek viszont a te gyereked, róla gondoskodnod kellene neked is és tartani vele a kapcsolatot, ő nem tehet az egészről.
Igen, az időrend nem stimmel... ugye eszerint 2 hónapba bele kellett férnie annak, hogy a barátnő megtermékenyült, majd ex lett, majd lett egy új kapcsolat, és eljegyzés is... mert ugye úgy sacckb a 10. terhességi hét után - ami valójában átlagban az aktus utáni 8., tehát 2 hónap - már semmi értelme a "Tamogatnatok a gyerek megtartását" kérdésnek, mert nem fér bele az időbe az AB.
Szóval nem azért, de ez a kronológia még egy baknyúltól is teljesítmény lenne:)))
Kérdező (#6), ez esetben meg azért nem tudom értelmezni a kérdésed, mert a labda a menyasszonynál pattog, és nem a férfinél, őt csalták meg, neki kell erre reagálnia valahogy.
A férfi helyében meg én otthagynám mindkettőt és keresnék egy harmadik nőt idővel... a menyasszonyt azért, mert nyilvánvalóan nem szeretem, az exet meg azért, mert egy gyerekkel akar megfogni, amikor tudja, hogy menyasszonyom van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!