Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fehér köpeny szindróma? Más...

Fehér köpeny szindróma? Más is volt így?

Figyelt kérdés
Terhességem 21. hetében járok. Már az első alkalommal 140-et mért a védőnő, kaptam 2x1 dopegytet. Otthon folyamatosan mérem. Sosem magas, de ha bent merjük akkor igen. Ma is 150-et mertünk :( fehérje nincs a pisiben, nem dagadok. Volt rajtam 24 órás vérnyomásmérő is, szép értékeket mértek. Előző terhességemnél is volt probléma, de ott később jött elő minden itt meg már az elején. Mire számíthatok? Pénteken megyek a nődokimhoz, már előre félek hogy mi lesz :(

2015. aug. 26. 12:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nekem nem enyhül. Addig jól vagyok míg nem teszik rám a vérnyomásmérőt. Akkor érzem már hogy nem is ideges hanem feszült vagyok. Azt várom mikor veszik már le.
2015. aug. 26. 17:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor csinàld, amit eddig: mérj otthon és naplózz.
2015. aug. 26. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!