Holnap megyek Győrbe 4d-s uh-ra a Babits M. utcába. Mennyibe fog kerülni a vizsgálat? Ha dvd-t kérek, azért külön kell fizetni?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom képeket is lehet kérni, és az mennyibe kerül? Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, így elegendő pénzt szeretnék vinni.2008. szept. 7. 18:09
1/3 anonim válasza:
Szia, én 6 hete voltam, akkor 9.000,-Ft volt a vizsgálat, ebben benne volt, hogy a felvételt videokazettára vették, (a kazit neked kell vinni), ha DVD-t kérsz (ezt ott adnak), az, ha jól emlékszem + 2.000,-Ft. Mi fotót nem kértünk, mert a DVD-ről lehet képeket kimerevíteni és nyomtatni! Jó egészséget! 31 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Mi pénteken voltunk, DVD-re írattuk az 'anyagot', plusz kértünk egy fotót is a babáról, így összesen 12.000 Ft-ot fizettünk.
(Egyébként ugyanaz a két nő dolgozik ott is, akik a kórházi UH-n.)
Életre szóló élmény lesz, meglátod! :-)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Valóban a vizsgálat+dvd+2 fotó 12500,- Ft volt. A kisfiubk egy tündér volt, folyamatosan illegette magát:))
2008. szept. 8. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!