Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek Győrbe 4d-s...

Holnap megyek Győrbe 4d-s uh-ra a Babits M. utcába. Mennyibe fog kerülni a vizsgálat? Ha dvd-t kérek, azért külön kell fizetni?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom képeket is lehet kérni, és az mennyibe kerül? Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, így elegendő pénzt szeretnék vinni.
2008. szept. 7. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia, én 6 hete voltam, akkor 9.000,-Ft volt a vizsgálat, ebben benne volt, hogy a felvételt videokazettára vették, (a kazit neked kell vinni), ha DVD-t kérsz (ezt ott adnak), az, ha jól emlékszem + 2.000,-Ft. Mi fotót nem kértünk, mert a DVD-ről lehet képeket kimerevíteni és nyomtatni! Jó egészséget! 31 hetes kismama
2008. szept. 7. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi pénteken voltunk, DVD-re írattuk az 'anyagot', plusz kértünk egy fotót is a babáról, így összesen 12.000 Ft-ot fizettünk.

(Egyébként ugyanaz a két nő dolgozik ott is, akik a kórházi UH-n.)

Életre szóló élmény lesz, meglátod! :-)

2008. szept. 8. 11:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Valóban a vizsgálat+dvd+2 fotó 12500,- Ft volt. A kisfiubk egy tündér volt, folyamatosan illegette magát:))
2008. szept. 8. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!