Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy terhes vagyok?...

Lehet hogy terhes vagyok? Terhességi előjelek?!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szeretném a véleményeteket kérni és ha volt hasonlóban gapasztalatotok.

Sajnos már kétszer sikerült teherbe esnem és mind a kétszer nem volt szívjamgja a babának, és sajnos el kellett vetetnem ez miatt. Mind a kétszer a menstruációm utáni első héten estem teherbe. Párommal nagyon szeretnénk babát, és pár hónapja újra elkezdtünk próbálkozni. Most menstruációm után szinte minden nap de legrosszabb esetbe 2 naponta együtt voltunk. 4nap múlva kellene hogy megjöjjön ke kb 1 hete kezdtem el érezni, hogy duzzadnak a melleim és érzékenyek és néha szúrkáló érzés van a hasamban. Az utolsó terhességemnél ugyanígy volt menzi előtt 1.5-2 héttel ezt éreztem. De félek bele élni magam, hogy terhes vagyok és újra csalódnom kell, tesztet is nagyon szeretnék már csinálni de még nem merek. Szerintetek lehet hogy sikerült teherbe esnem?

A válaszokat előre is köszönöm.

2015. aug. 24. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked korai peteérésed szokott lenni, akkor csinálj egy tesztet és ne halogasd az orvost sem 2 missed ab után. Nem vizsgáltak ki?

Egyébként én korai peteérésből estem teherbe, egy héttel nemvárt előtt lett pozitív a tesztem, utána már voltak apróbb tüneteim terhességre, nemvárt előtt. De én tudtam is, hogy nem középidőben volt ovum, hanem jóval előtte.

2015. aug. 24. 13:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen korai ovum van. Voltam vizsgálaton is azt mondta a doki, hogy minden rendben van. Előző hónapban is csináltam egy tesztet de negatív lett ezért félek tesztet csinálni. De akkor ma lehet hogy veszek megcsinalom es ha pozi akkor megyek dokihoz hogy nézzen meg hogy minden rendben van e, attol is kicsit félek nem akarok még egy babót elveszíteni :(
2015. aug. 24. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Jelekől semmit se lehet megállapítani. Én féléve minden hónapban felfedeztem olyan jeleket amiből arra következtettem, hoyg terhes vagyok. Hánytam is, szédültem is, kívánós is voltam, émelyegtem, aludtam, stb stb. Aztán pont mikor terhes lettem meg nem vettem észre semmi különöset (vagy nem figyeltem annyira)
2015. aug. 24. 13:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Lehet nálam is az a baj annyira szeretnénk hogy beképzelek már mindent. De az lesz a legtisztább akkor ha veszek 1 tesztet és reggel megcsinálom:)
2015. aug. 24. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, legalább progeszteron pótlást adhatna, azért írtam, hogy pozitív teszttel én elmennék dokihoz.
2015. aug. 24. 13:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdező vettél tesztet?
2015. aug. 24. 13:42
 7/10 A kérdező kommentje:

Még nem úton vagyok a gyogyszertárba.

Szerintetek ma csinaljam meg vagy reggel? Ha jol szamolok kb 14-18 nap telt el azota

2015. aug. 24. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ma is lehet ha nem iszol sokat előtte. De reggel biztosabb.
2015. aug. 24. 15:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben szerintem is biztosabb reggel remelem ki birom varni a reggelt :)
2015. aug. 24. 16:22
 10/10 A kérdező kommentje:
A teszt negatív lett :'( megint.......
2015. aug. 25. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!